facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Realco

Realco

Info

Découvrez la puissance du nettoyage enzymatique.



"Nous développons, produisons et commercialisons des produits d'hygiène issus de la chimie verte. De l'usine à la cuisine, vous bénéficiez de notre expertise technico-scientifique de pointe pour vous assurer haute performance, sécurité et durabilité."
Adres:
Stad: Louvain-la-Neuve



op zoek naar gerelateerd: Technik realco stone b, Realco Vulcain
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OneLIFE OneLIFE 0 meter OneLife propose non seulement des produits innovants mais également les protocoles et...
Recensies
Pauze tot 10:15 op deur, maar komen pas terug om 10:30
Zeer mooi gebouw, personeel op de haven is erg vriendelijk en proactief. Ik weiger nooit om een ​​pick-up te doen bij Realco.
De slechtste ervaring van mijn leven
Zeer goede ploeg Aangenaam personeel
jarenlang heb ik Relac gekocht om de toiletten van Renard in Court-St-Etienne, nu Clabots, schoon te maken. Vandaag heb ik dit product niet gevonden en er werd mij verteld dat er niet meer bij zou zijn. Ik zou graag "Waals" willen blijven kopen en dit product heeft me altijd volledige voldoening gegeven, dus... Kunt u mij vertellen waar ik uw producten kan vinden? Kunnen we ze rechtstreeks kopen in Louvain-la-Neuve?
Vriendelijke en innovatieve KMO!
Een jong en professioneel bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid