facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RDS Bikes

"RDS Bikes in Roosdaal is een fietsenwinkel voor en door echte fietsfanaten. Je kan er net zo goed terecht voor een nieuwe fiets en fietsaccessoires als voor een fietsherstelling of onderhoud. Echt alles staat hier in het teken van fietsen! RDS Bikes wordt dan ook gerund door een zelfwerkende patron met meer dan 20 jaar op zijn palmares. Amateur, junior, pedaalridder, stadsfietser of beroepsrenner? Hier kan je terecht voor alles dat met fietsplezier te maken heeft."
Adres: Nieuwe Kaai 24 , Pamel 1760, BE
Telefoonnummer: 054 50 38 96
Stad: Pamel
Route: Nieuwe Kaai 24
Postcode: 1760



op zoek naar gerelateerd: Bike Center Peter, Fietsenwinkel Roosendaal
Recensies
Professionele en zeer vriendelijke uitbater en snelle service
Super Fietsenmaker waar je kan op rekenen, Komt zijn beloftes steeds na, Zeker een aanrader
Mijn fiets gekocht hier. Zeer goede fietsenmaker! Op en top klantenservice
Na heel lang zoeken de juiste stoffeerder voor mijn hemeldakbekleding gevonden. Netje en zorgvuldig werk geleverd. Het ziet er weer als nieuw uit. Ook was het de moeite waard om van Amsterdam naar Roosendaal te rijden. Je krijgt advies en goede service. We hebben onze tijd kunnen doden doordat wij zijn afgezet en opgehaald in de stad van Roosendaal, dat noem ik nou klantgericht werken. Ik ben een zeer tevreden klant. Wens jullie nog veel succes!!
Zeer vriendelijk persoon en behulpzaam en ook niet duur gewoon top.
Super service. Persoonlijk en zeer snel. Alles gericht op klantenservice en tevredenheid. Een echte aanrader voor iedereen die een nieuwe fiets wil kopen of iets wil hersteld hebben. Graag opnieuw!!
Fietsen handelaar hersteller met klantvriendelijke instelling zeer correct De naverkoop dienst is hier geen ijdel woord maar gewoon subliem,
Beste velomaker uit de streek. Vriendelijk,betrouwbaar en correct. Tot binnenkort hanske...
Voor mij een eindje rijden. Maar door de service de moeite waard.
Zeer vriendelijke en correcte fietsenmaker. Qua prijs/kwaliteit zeker ook een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid