facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RCSolutions

RCSolutions
"R&C Solutions is een schoolvoorbeeld van snelle en flexibele service. We verhuren een uitgebreid gamma aan bouwmachines aan waaronder drogers om de droogtijd te versnellen en uw werf te ontvochtigen, professionele tuinbouwmachines, ventilatoren, tijdelijke verwarmingen en nog veel meer."
Adres: Fabriekstraat 22, 9120 Kallo, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 03 501 76 65
Stad: Kallo
Route: Fabriekstraat 22
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00

Recensies
Een zekere aanrader, correcte mensen met eerlijke prijzen en juiste afspreken. Tot de volgende keer!! Grts Tuinen Green Solei
Zeer correcte samenwerking. Zeer goede service voor onze bourbon Temse. We hadden een klein technisch defect en de avond zelf werden we gedepanneerd met een nieuwe bouwdroger. Een absolute aanrader. Nogmaals bedankt RCS solutions.
Bij deze wil ik u zeggen dat R&C is een formidabel klein bedrijf je kunt er van alles huren voor je tuin . De mensen zijn er super vriendelijk en HUN SERVICE IS UITZONDERLIJK. Ze zijn van beveren en de dépot is in Zwijndrecht . Ik heb persoonlijk daar een kliefmachine gehuurd ,zaterdag morgen voor gedeld en ik mocht die s'avond NOG gaan halen ;die hebben mij zelf geholpen voor die te laden en de dag nadien te lossen. Ik kom zelf van Wolvertem dus ik heb toch een beetje moeten rijden maar voor zo gaste met plezier !!!!!!VOOR MIJ ZO EEN SERVICE IS NIET MEER TE VINDEN EN DAT VOOR JONGE GASTE CHAPEAU .BIJ ZO MENSEN MOETEN WE ONS GERIEF HUREN DIE DOEN MOEITEN VOOR ONS EN DIE VERDIEN MEER DAN ANDEREN VAN HUN BOTERHAM TE VERDIENEN EN ZE ZIJN OOK GOEDKOOP DAN DE ANDEREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VERGELIJK MAAR EN JULLIE ZULLEN DAT ZELF ONDERVINDEN !
Bedrijf dat echt levert wat gepromoot wordt. Snelle bediening duidelijke uitleg over de gehuurde toestellen behulpzaam met het laden en lossen .En zeker niet de duurste in deze sector. Ik weet ze de volgende maal weer te vinden .
Industriële stofzuiger gehuurd om onze zolder stofvrij te krijgen, en wat een super machine is dit ! Super vlotte service, en correcte prijs… een echt aanrader !
Al verschillende toestellen gehuurd bij R&C. Steeds snelle respons, concurrentiële prijzen, goeie service, en erg flexibel. Ik huur hier zeker nog vaker!
Goed en vlot contact, gemakkelijk om concrete afspraken te maken. Doen wat ze zeggen. Afspraken worden 100% nagekomen.Uitstekend materiaal en redelijke prijzen. Een adres om te onthouden en terug te keren.
2ton graafmachine gehuurd, top kwaliteit Geleverd op tijd tot in gent! goede afhandeling Een aanrader!
Correcte service,kwalitatief materiaal,goede prijs. Vriendelijke mensen en correcte afhandeling. R&C Solutions staat bovenaan mijn lijst !!
Supersnelle en vlotte service! Contact verliep prima alsook de kraan was super! Dankjewel, wij komen nog terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid