facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RCR Motorsport

RCR Motorsport

Info

Société de location de voitures de rallye, assistance et préparation de voitures du groupe PSA.

Adres:
Telefoonnummer: 0483301406
Stad: Rochefort


Recensies
Bestel hier je nieuwe vering of fourche voor je motor. Specialist!
Beste vering expert.
Niet erg vriendelijke bediening. Overwerkt zijn is geen excuus voor alles. Nog 2 weken en dan hebben we een afspraak voor het aanpassen van de veren en op de dag van de afspraak kijken we naar de fiets en vertellen we dat we vandaag niet weten hoe we iets moeten doen. Niet omdat het niet kan, maar omdat we die dag niet werken. Beetje vervelend om 250 km voor niets te rijden... Ik had liever vooraf gewaarschuwd willen worden dan mijn tijd te verspillen. Jammer dat ik dacht eindelijk een betrouwbare winkel voor schorsingen gevonden te hebben.
Gebrek aan professionaliteit, drie tot vier weken de tijd om een ​​offerte te krijgen en dan hebben we er geen tijd meer voor en sturen we u vriendelijk telefonisch weg!!! Als u een klus niet wilt doen, zeg dan niet dat u het doet en verspil geen tijd van mensen die contact met u opnemen. Beste wensen , Niet serieus en niet aan te raden op managementniveau!!!
Professionele service, geweldige ontvangst en beschikbaarheid. Ik heb de vorkveren van mijn T7 vervangen voor iets meer offroad. Mooi resultaat voor een redelijke prijs! Het goede adres !!
Super aardige baas en werker.
Eersteklas welkom en service op hoog niveau. Sterk aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid