facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RC Mousse

RC Mousse

Info

RC Mousse, découpe de mousse sur mesure

Adres: Rue du Commerce 12/4, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: 067/210150
Stad: Nivelles
Route: Rue du Commerce 12/4
Postcode: 1400



op zoek naar gerelateerd: Mousse pour coussin IKEA, Mousse à découper IKEA, Mousse sur mesure Belgique, Mousse pour coussin Action, Mousse à découper Liège, Mousse à découper Brico Dépôt, Ou trouver de la mousse à découper, Mousse à la découpe Nivelles
Recensies
Zeer goed contact met Monsieur, zeer goed advies en kwaliteitsservice! Een gulle heer die de tijd neemt en echt kwaliteitsproducten! ik raad aan
Weer een mooie opdracht voor de RCCF club. Ik kom er al jaren en altijd blij. Ondanks de stijging van de grondstoffen blijven de prijzen binnen de perken.
Hoe agressief!!! Een slecht gehumeurd persoon die geen tact heeft en die buitengewoon onaangenaam is. Lees gewoon de andere recensies en je begrijpt wat er aan de hand is. Ik begrijp niet waarom hij zich zo gedraagt ​​tegenover zijn potentiële klanten.
Vluchten ! De man is volkomen gek, paranoïde en onaangenaam. Hij viel me bijna aan omdat ik hem een ​​vraag stelde die hij waarschijnlijk niet leuk vond. Ik ging weg zonder om mijn rust te vragen. Ik raad hem sterk aan om een ​​xanax te nemen om zijn enthousiasme te kalmeren.
De kwaliteit van deze workshop zullen we nooit zien. "Verwelkomd" door een onbeleefde, agressieve en vulgaire baas, en dat om geen andere reden dan "hallo" te hebben gezegd, draaiden we snel om. Deze opmerking is feitelijk. Het lijkt een gewoonte te zijn bij deze heer die het woord goede manieren niet lijkt te kennen. Blijkbaar zijn we niet de enigen die dit soort tegenslagen ervaren. Ga heel snel je gang Kwaliteit van een professional = productkwaliteit en klantenservice.
Het is niet nodig om daarheen te gaan, zelfs aan de telefoon is de man ondrinkbaar!
We werken al meer dan 10 jaar samen met dit zeer professionele, responsieve en attente bedrijf. Wij zijn tevreden over de producten. Echt een aanrader!
Voor een heel klein verzoek stuk schuim op maat voor de prijs van 20 euro, zonder reservering, wordt u als een koning ontvangen, geserveerd in 4 minuten. Dankjewel.
KLANTENCONTACT TE HERZIEN!!! Nadat ik de site van RC Mousse probeerde te begrijpen, besloot ik om wat informatie te bellen omdat ik het niet erg duidelijk vond en niet alle antwoorden op mijn vragen waren. Daarnaast is menselijk contact altijd prettiger als het gaat om het gebruiken van een dienst die je niet kent! Nou, ik doe er geen zaken mee.Gebrek aan professionaliteit, ik ben herverpakt op een manier die helemaal niet commercieel is. Na het bekijken van de reviews, zie ik dat ik niet de eerste ben bij wie dit is gebeurd... Ik kan me de after-sales service niet voorstellen...
Twee vingers verwijderd van het naar de werkplaats gaan om een ​​bestelling te plaatsen, bel ik van tevoren om meer precieze informatie te krijgen die niet op de website staat nogal archaïsch, nadat ik bijna een week eerder ook een e-mail heb gestuurd en zonder antwoord, spreek ik liever rechtstreeks met een persoon die mij kan antwoorden altijd leuker vind ik. Het gesprek is als volgt: -Alo ... geen RC-schuim hallo of andere ... Dus een beetje twijfel ... -Ja, hallo, ben ik in de matrassenwinkel? -Het is geen winkel meneer, het is een werkplaats! - Hé, sorry... -... -Ik had een vraag... Ik leg dan mijn vraag uit om me kortaf te laten antwoorden dat ik alleen maar moet komen testen, we verkopen geen woorden maar kwaliteit... -Heel goed, en wat zijn de deadlines, het is vrij snel zag ik op uw site? -Nee, het is voor augustus, we zijn nu op vakantie. deze info is nergens beschikbaar -Oké, bedankt, en... - Meneer hangt op, zonder iets te zeggen, zonder dank of tot ziens... Tweede poging omdat ik nog niet klaar was. -Ik leg uit dat ik nog een vraag had maar dat ik geen tijd had om af te ronden, meneer antwoordt mij dat het al heel leuk is om te antwoorden, dat als ik mijn vraag heb afgerond, hij klaar is met zijn dag! Dat het geen winkel is dus je moet niet bellen, ik antwoord hem dat als ze niet gebeld willen worden je het nummer niet op hun sites moet zetten, dat ik graag klant wil worden maar dat... Hij hangt weer op! Jammer dat deze persoon geen goede dag leek te hebben, maar dat is geen excuus voor het onbeschofte, niet-zakelijke aspect. Ik dacht erover om daarheen te gaan, dankzij dit telefoontje weet ik dat het een winkel is om te vermijden en waar de klant totaal in diskrediet wordt gebracht... Ook al is de kwaliteit er zeggen ze, we zijn ook op zoek naar advies en een menselijke relatie. Deze mensen lijken er niet in geïnteresseerd te zijn en zouden waarschijnlijk van baan moeten veranderen als ze niet langer met hun potentiële klanten willen praten... Dus gaan we naar de wedstrijd. Veel mooier en in ieder geval van gelijke kwaliteit... Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid