facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ravago Fashion & Home

Ravago Fashion & Home

Info

Ravago Fashion & Home is dé interieur-, decoratie- en fashion specialist in de Antwerpse Kempen. Bezoek onze winkel in Arendonk.

Geschiedenis

Investeren in je huis en jezelf brengt voldoening en geluk voor langere tijd. vertrouw daarom op een partner met ervaring!

Ravago Fashion & Home is al jaren de spécialist in de Kempen voor decoratie, interieur en fashion. We brengen een doordacht verhaal van a tot z. De collectie’s zijn van uitstekende kwaliteit met een tijdloos design. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en gepresenteerd met oog voor detail. In het brede en hoogwaardige aanbod vind je vast en zeker je persoonlijke stijl.

Ravago is gevestigd in Arendonk, nabij Turnhout in het hartje van de Kempen en is daardoor zeer vlot bereikbaar via de autostrade E34 Antwerpen - Turnhout er is ruime parkeermogelijkheid.

Bij Ravago Fashion & Home kan u terecht voor een ruim aanbod aan, decoratie & meubelen, slaapoplossingen, muurdecoratie / behang, raamdecoratie, verf, tapijten, vloerbekleding, parket, laminaat, verlichting, huislinnen, huishoudartikelen, kleding / mode en tuinmeubelen.

Geef u ogen de kost met onze shat aan decoratieve elementen zoals vazen, kussens, fotolijsten, vintage decoratie enz...

Dus als u op zoek bent naar een verfijnde collectie bent u bij Ravago Fashion & Home aan het goede adres, ook voor gratis interieuradvies.

Adres: Moerenstraat 89, 2370 Arendonk
Telefoonnummer: +32(0)14 70 16 81
Stad: Arendonk
Route: Moerenstraat 89
Postcode: 2370



op zoek naar gerelateerd: Ravago Arendonk openingsuren, Ravago winkel, Ravago winkel openingsuren, Ravago Arendonk contact, Ravago Moerenstraat Arendonk, Ravago PRODUCTION, Ravago Plastics
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ijshoren winkel De Ijshoren winkel 2 km Coupe aardbeien
Doopsuiker Ons Geluk Doopsuiker Ons Geluk 3 km doopsuiker , snoeptaarten ,huwelijks en communiebedankjes Geschenkmanden , pamperta...
Hoek Van Portugal Hoek Van Portugal 3 km Goede producten maar prijs in verhouding kwaliteit.
Benjamins kinder- en jeugdschoenen Benjamins kinder- en jeugdschoenen 3 km Kinderschoenen van maat 18 tem 40
Tekoe's Toko Tekoe's Toko 3 km Boelers zijn altijd gesloten
De Lekkere De Lekkere 3 km Groot assortiment en kwaliteit een heel nette bediening.
AP models AP models 4 km bij ons kunt u terecht voor de aankoop van WSI modelvrachtwagens, onderdelen voor de ...
Recensies
Enorm veel keuze. Zeer goede uitleg gehad bij het behangpapier vandaag. Veel parkeerplaats.
Is bezig met uitverkoop voor de definitieve sluiting. Keuze is nog bijna onbestaande!
Laatste dagen open, sluit de deuren
Ik vind dat zij zoveel mooie meubels hebben. Ga je misschien niet direct aan denken. Maar echt leuke intérieur dingen. Tafels, stoelen, zetels, al de verdere aankleding. Niet echt alleen de winkel voor gordijnen en plastiek. Véél meer dan dat, een bezoekje waard.
Mooie spullen in de afdeling decoratie. Het personeel is zowel in de winkel als in de taverne vriendelijk. De taverne zelf is sober ingericht maar de koffie en Brusselse wafels zijn heel lekker en alles is verzorgd opgediend voor een schappelijke prijs.
Leuke winkel, een beetje een allegaartje van dingen zoals tapijten, behangpapier, gordijnen, verf, huishoudelijke artikelen en kleding. En er is een kleine taverne aan voor een hapje en een drankje. Er is ook aan oplaadpunt voor elektrische fietsen aan de ingang.
Ruime keuze ... alles mooi uitgestald .... zeer mooie collectie voor cosy wonen ... ook de kleding is de moeite .
Mooie grote winkel. Er is ook een koopjeshoek waar je soms leuke dingen kan vinden.
Leuk om eens te rond te snuffelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid