facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ratskeller Eupen

Ratskeller Eupen

Info

Restaurant, Cafe, Ratskeller Eupen, Cafe & Brasserie

Geschiedenis

Unser täglich wechselndes, frisches Tagesmenue servieren wir Ihnen gerne ab 12:00 Uhr. Wir bereiten unsere Speisen stets frisch zu und greifen dabei möglichst auf regionale, hochwertige Produkte frisch vom Markt zurück.

Sie finden auf unserer grosszügigen und preiswerten Speisekarte Leckereien verschiedener Art ab 6,- Euro bis hin zum 3-Gang Menü.

Die gemütliche Aussenterrasse bietet allen Gästen, auch den Rauchern, eine Zeit des Verbleibens bei einem gepflegten Getränk oder einem ruhigen Essen.

Adres: Klötzerbahn 2, 4700 Eupen
Telefoonnummer: 087-301601
Stad: Eupen
Route: Klötzerbahn 2
Postcode: 4700



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Eupen, La Bottega Eupen, LA LUNA Eupen menu, Arti choc Eupen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Genussecke Genussecke 230 meter Hartelijke vrouw. Lekker cakeje bij de koffie. Het broodje boulette is zeker een aanr...
Artichoc Artichoc 848 meter Steak niet mals noudelen koud. en toen we weg gingen niemand van de bediening meer te...
Lunch Garden Lunch Garden 1 km Mosselen klein en de vis bijna koud
Zum Stiefel Zum Stiefel 2 km Zalig eten hier. Meestal neem ik 2x de burger
Recensies
Lekker gegeten en porties groot genoegEten: 5/5
Even een pauze om een biertje te drinken. Prettig zitten in een gezellig restaurant. Eel lokale mensen, meestal een goed teken. Tevreden
We gingen er naartoe voor een koffie maar het eten zag er zo lekker uit dat we besloten om er te blijven eten . Overheerlijk en zeer vlotte bediening. Prijs - kwaliteit meer dan in orde. Vriendelijk personeel wat in Eupen niet zo evident is.
Als je op restaurant wil in Eupen, zijn er niet eindeloos veel opties, maar in de Ratskeller zit je wel goed. Degelijke service, degelijk eten. Hier en daar zal er eens een schotel te lauw geserveerd zijn of te laat arriveren, maar qua kwaliteit van het eten en gezelligheid zit het verder wel snor.
Reservatie aan te bevelen. Eten was lekker behalve de kroketten. Rumoerig, slechte acoustiek. Gezellige inrichting.
Goede service en heerlijk eten!
Heerlijk gegeten, snelle bediening.Aanbeveling voor vegetariërsAanraderVegetarische optiesVegetarisch menu of menugedeelte
Aardige mensen, maar fantasieloos eten en totaal niet goed beschreven op de kaart. Ik bestelde een escalope de porc in pepersaus en kreeg een wiener schnitzel met een bakje fabriekssaus ernaast. Het toetje was een crepe, maar ik kreeg een megadikke pannenkoek met ook nog eens het verkeerde beleg. Wij zaten boven en als we iets nodig hadden moesten we naar beneden lopen, omdat ze ons niet in de gaten hielden. Nogmaals, ze waren erg aardig, maar het was allemaal nogal knullig en in verhouding erg duur.
Mooi interieur. Vriendelijk personeel. Borden creatief gevuld. Minpuntje: steak was heel erg gezout.
Vriendelijk personeel en een leuke sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid