facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rassemblement Luxs

Rassemblement Luxs

Info

Tu trouveras sur cette page tous les renseignements dont tu as besoin pour ce magnifique rassemblement qui nous attend!!!

N'hésite pas à partager la page un maximum

Si tu as envie de t'investir en temps que bénévole, n'hésites pas à venir en MP



"Chaussures Luxus, votre magasin de chaussures de marques à Libramont pour dames, hommes et enfants. Un grand choix pour toute la famille."
Adres:
Stad: Libramont


Recensies
Ruim assortiment, hebben ook beperkt grote maten. Ik kon zo maar een paar in maat 50 passen en kopen. Aanbiedingen zijn gunstig. Personeel is druk en moeilijk te pakken te krijgen. Spreken beperkt NL.
Heel leuke schoenen gevonden. Ook eens iets wat ze op een ander niet hebben !!
Mooie aangename winkel
Ik heb het in deze winkel gekocht, er is koffie en waar te zitten als je moe bent, bedankt
Ruime keuze aan schoenen, maar vooral een super gezellig onthaal. Een serveerster hielp ons van begin tot einde met onze keuzes.
Ik heb mijn geluk niet gevonden ondanks een goede keuze....
Hallo. Geweldige winkel. Hartverwarmend welkom. Geserveerd door Noémie. Geduld en vriendelijkheid maken deel uit van al deze aardige jonge vrouwen. Ik ging zeer tevreden weg. Bedankt en veel succes met deze mooie winkel.
Ruime keuze in allerlei soorten voor de dames, kleiner voor de heren, maar we hebben "schoenen gevonden die passen".
Groot assortiment schoenen voor jong en oud. Gekwalificeerd personeel, behulpzaam, glimlachend en altijd goed advies gevend. Speeltuin voor kinderen.
Ik heb persoonlijk nog nooit zulke geweldige en ongebruikelijke kinderschoenen in Duitsland gezien in deze brede selectie. Speciaal voor meisjes waren er zo ontzettend leuke, aparte schoenen, met elegantie, veel glitter, in allerlei kleuren. Sommige schoenen hebben ook hun prijs van rond de 100 euro, maar veel andere kinderschoenen zijn verkrijgbaar tegen de gebruikelijke prijzen. Er is ook een grote speeltuin voor de kinderen om rond te rennen. Erg goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid