facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rasoi Indian Restaurant

Rasoi Indian Restaurant

Info

Het Gentse India!

Geschiedenis

Restaurant Rasoi is gelegen op de Vlaanderenstraat 49 te Gent, op een steenworp van Gent Zuid en de belfort toren . Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar met zowel wagen als openbaar vervoer.

Adres: Vlaanderenstraat 49, 9000 Klein Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 9 294 06 71
Stad: Klein Gent
Route: Vlaanderenstraat 49
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Woensdag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Indiaas restaurant Gent
Recensies
Wil afhalen: niemand neemt telefoon op. Ga er naar toe: kan niet digitaal betalen. Ik ga geld afhalen. Bestelling is klaar, ze hebben geen wisselgeld, iemand gaat het halen terwijl het eten koud wordt. Die zondagavond was er ongeveer evenveel personeel als gasten. Het eten was oké maar het was vreemd hoe lacherig er over heel de situatie werd gedaan. Mijn raad aan de familie die dit restaurant uitbaat, is om de rollen en eindverantwoordelijkheid duidelijk vast te leggen. Momenteel is iedereen aanwezig, maar reageert enkel pover op problemen. De derde ster was enkel omdat het eten oké was.
Best lekker gegeten voor de eerste keer in een Indisch restaurant. Diverse warmhoudbakken met vlees en vegetarisch eten. Werd ook steeds vers aangevuld. Kortom goed getafeld voor een klein budget. Met 5 personen voor 100 euro met ieder 1 drankje en geen toetje is toch netjes. Je kon met gemak 3x opscheppen voor dezelfde prijs.
Ik heb gisteren gereserveerd en ik heb bevestiging gekregen het was een verassing voor me zussen hun verjaardag ik kom toe en het was gesloten kan totaal niet
Het zou de eerste keer geweest zijn dat ik hier zou eten. Meteen ook de laatste keer. Gereserveerd om 12u15 voor een verjaardag om 12u08 e-mail dat de reservering geannuleerd was terwijl we al voor de deur stonden. Waardeloze service. 1 ster omdat het niet anders kan 0 sterren waard!
Zeer onverwacht, op het goed geluk binnen gegaan. De lunch was €10,50. ,in buffetvorm. Lekker gegeten, veel keuze, vriendelijk ontvangen.
Ik had online gereserveerd om 12u15 s'middags voor 3 personen. Wanneer we aankwamen merkten we dat het restaurant gesloten was. Ik merkte op dat ik om 12u08 een notificatie gekregen had dat mijn reservering geannuleerd was door de eigenaar. We hebben hiervoor 35 km gereden. Gelieve de klanten in de toekomst tijdig te verwittigen zodat we ons de rit kunnen besparen.
Lekker, uitgebreid all you can eat buffet en toffe patronEten: 5/5
Beste Indisch restaurant van Gent. Grote porties, vriendelijke mensen en de naan is een 10/10
Het eten was best lekker, de setting was ok maar het personeel was niet vriendelijk. ondanks de andere goede reviews Vriendelijkheid, gastvrijheid en een glimlach kosten niks, maar zijn cruciaal in een goede restaurantervaring. We voelden ons niet gewild, zowel tijdens het bestellen als afrekenen.
In dit Indisch restaurant kan je gemakkelijk en snel komen eten. De bediening is zeer goed, snel en vriendelijk en ook het eten is zeer lekker en van goede kwaliteit. Je zal in dit restaurant ook zeker niet te veel betalen voor je eten, ik durf zelfs te zeggen dat het vrij goedkoop is... In het restaurant zelf hangt er een aangename, traditionele en originele sfeer waardoor je je direct welkom en op je gemak voelt! Bedankt daarvoor...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rasoi Indian Restaurant.

Klein gent ındisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Vlaanderenstraat 49 klein gent aziatisch restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rasoi Indian Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rasoi Indian Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rasoi Indian Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid