facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rascals in Eden

Rascals in Eden

Info

Rascals in Eden is een conceptstore voor babies, peuters en kleuters. Wij openen binnenkort. U kan hier onze avonturen over de opzet van de zaak vinden.



"Rascals in Eden is een conceptwinkel voor baby, peuter en kleuter. Bij ons vind je spullen in diverse interieur stijlen en in diverse prijsklassen. Wij focussen ons op persoonlijk advies. Bij ons kan je terecht voor een geboortelijst op maat en we maken echt tijd voor je."
Adres: Ambachtenstraat 5, 3210 Lubbeek
Telefoonnummer: 0472122882
moc.nede-ni-slacsar@eifos
Stad: Linden
Route: Ambachtenstraat 5
Postcode: 3210


Recensies
Zeer goede ervaring met de geboortelijst en nog steeds erg tevreden over deze winkel! Ik ga er nog steeds graag naar toe! Vorig jaar maakten wij samen met Sofie onze geboortelijst, en er werd veel tijd in gestoken en persoonlijk advies gegeven. Sofie maakt duidelijk onderscheid in wat belangrijk is en wat gewoon nice to have is, en dringt nergens op aan. En dat advies bleek te kloppen! Een klein jaartje later zijn we nog steeds blij met onze aankopen omdat deze kwalitatief zijn. Ik ga regelmatig terug naar de winkel voor nieuwe dingetjes die ik nodig heb. Het is ook gewoon fijn om er te winkelen. Je loopt niet verloren, Sofie helpt je graag. Sofie is bijvoorbeeld zeer goed in speelgoed aanraden voor kindjes van een bepaalde leeftijd, iets wat ik zelf echt niet kan… Als we een tweede kindje verwachten, komen we hier zeker terug! Topwinkel! Top eigenares!
Onze geboortelijst lag hier voor ons eerste kindje. Sofie heeft ons doorheen het hele proces met raad en daad bijgestaan, was eerlijk over wat een "must have" en wat een "nice to have" is en deelde vanuit haar eigen ervaring als ouder. Zowel de ruime keuze als het feit dat we de spullen mits betaling van een waarborg in huis mochten hebben voor de geboorte, maakten dat we bij een volgend kindje sowieso weer hier zullen aankloppen. Een heel dikke merci Sofie!
We hebben net onze lijst afgesloten en kunnen alleen maar terugblikken op een fijne samenwerking en leuke producten. Ondanks dat ik vaak van idee veranderde was dit nooit een probleem. We werden altijd met veel plezier geholpen. Het was ons tweede kindje maar ik heb toch veel gehad aan de raad en kreeg ik op al mijn vragen antwoord. Het was misschien onze laatste geboortelijst maar zeker niet het laatste bezoek. We raden het iedereen aan!
Heel leuke winkel met enorm veel keuze! Wij hebben onze geboortelijst hier gelegd en echt super fijne ervaring. Sofie geeft heel eerlijke uitleg zonder iets op te dringen. Na de afspraak in de winkel nog heel wat contact gehad via mail om de laatste dingen af te spreken. Hele vlotte en fijne communicatie! Ik ben zaterdag nog even binnengesprongen voor enkele cadeautjes en heb dan ook ons kastje gezien met al onze spulletjes uitgestald. Echt super leuk gedaan Wij zijn blij dat we onze lijst bij een lokale handelaar hebben gelegd ipv bij een grotere keten.
-Al meermaals langs geweest in de winkel. Een aangename winkel en vooral anders dan een gewone winkel. Alles staat zo in de winkel zodat je inspiratie kan opdoen om bvb te combineren met spulletjes. Zoek je iets specifieks kan je het gewoon vragen. -ook al meermaals online bestellingen gedaan. En wat een snelle service. Je kan kiezen voor ophalen of leveren. Aangezien ik niet zo ver van de winkel woon ga ik het steeds afhalen. -personeel /de eigenares is super vriendelijke en sociaal. Heb je vragen kan je ze gewoon met een gerust hart stellen. Ze maakt tijd om u te helpen en je krijgt niet het gevoel dat je haar stoort, wat je soms wel hebt in sommige andere winkelketens. Ze maakt dus echt tijd voor haar klanten en geeft eerlijke uitleg. Maar dan ook echt eerlijk! Voor mijn zoontje geboren werd kende ik deze winkel nog niet. Geboortelijstje lag dus ook ergens anders spijtig genoeg, waar het eerlijk gezegd vaak fout liep. Ik heb meermaals daar moeten telefoneren met meer dan 15 min in wacht tijd te staan vooraleer ze opnamen. Ik zei tegen mijn man direct bij ons volgende kindje leggen we onze geboortelijst bij rascals in eden. Daar zijn ze eerlijk en helpen ze u echt verder.
Aankleedkussen van koeka besteld maar helaas na 1x wassen verkleurd. Zeer onbeleefd zonder contact op te nemen retour niet geaccepteerd, willen niet mee denken in oplossing, geven vaak geen antwoord. Koeka opgebeld kunnen hem zo omruilen en geven aan dat het vaker gebeurd maar tonen geen teken van oplossinggericht denken. Uiteindelijk heeft bol via waar ik hem heb besteld de kosten vergoed. Zal hier nooit meer wat bestellen. Zeer onbeleefd en absoluut geen service! Staan ook bij koeka vermeld, vonden het schandalig dat er zo met hun klanten omgegaan word. Edit: ik kan de mail wisselingen laten zien er word zeker niet elke keer geantwoord. Daarnaast heb ik als opgaaf van reden zeker opgegeven dat er een klacht was over de kwaliteit van de stof, meer kon ik bij bol niet opgeven. Ik probeer geen gelijk te halen, deze heb ik van zowel bol als koeka al ontvangen dus er zal wel een waarheid in mijn verhaal zitten neem ik dan aan. De sterke geur kan alleen wasverzachter zijn want in ons huis is alles smetvrees schoon, word niet gerookt en zijn geen huisdieren aanwezig. Behoorlijk jammer dat jullie op deze manier zo proberen mij in een slecht daglicht te zetten. Als je googled naar jullie ben ik zeker niet de enige met een klacht over jullie dus jullie proberen het leuk te verdoezelen.
Super mooie winkel met super leuke artikelen! Ook super tevreden over onze geboortelijst. Zeer persoonlijk en eerlijk advies gekregen. Vragen via mail werden snel beantwoord! Onze geboortelijst werd tot in de puntjes afgewerkt van begin tot het einde. We komen zeker nog terug :-
Zeer volledige webshop. Meer dan voldoende betaalmogelijkheden. Item was zeer snel geleverd. Foto deed het item alle eer aan. Zaakvoerder is ook zeer makkelijk aanspreekbaar in geval van onduidelijkheden of als er hulp nodig is rond betalingen. Wat ons betreft een perfecte ervaring. Dank je wel, Sofie.
Als ik iets zoek voor de kinderen, kijk ik tegenwoordig altijd even of Sofie het heeft. De kwaliteit van vorige aankopen was altijd top, maar vooral de service is echt ongeëvenaard. Snel, op maat en zeer persoonlijk.
Super leuk winkeltje met mooie collectie en een super lieve uitbaatster! Zelf wandel ik er niet buiten zonder enkele prachtige dingen gekocht te hebben. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid