facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Randum Rotem

Randum Rotem

Info

Instagram; RandumRotem

Adres: Haagstraat 45, 3650 Rotem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 89 71 13 79
Stad: Rotem
Route: Haagstraat 45
Postcode: 3650



op zoek naar gerelateerd: openingsuren randum rotem, randum online, randum rotem adres, randum dilsen openingsuren, randum rotem openingstijden, haagstraat 45 rotem, randum kleding, randum openingsuren
Recensies
Leuke winkel, ik heb er al veel gekocht aan mooie prijzen! Minpunt: de winkel voelt klein en rommelig aan, alles staat te dicht op elkaar om een rustig shopgevoel te geven. Sommige personeelsleden zijn niet zo behulpzaam/ vriendelijk, andere zijn dit dan weer wel vooral het meisje met de bril is super lief! sorry dat ik jouw naam niet meer weet.
Ik ben er met mijn dochter en klein dochter geweest, die was niet te stoppen. Ik hoef niet meer naar een ander winkel te gaan, zo gelukkig. Ze had reeds 25 stuks gekocht.
Er worden J&J jeansjasjes verkocht met een korting van 50 %, terwijl er eerst een belachelijk hoge prijs van 89,95 aan hangt. Hierdoor betaal je toch de originele prijs!!!
Een zeer slechte ervaring met deze vestiging. Slecht/geen opvolging, onvriendelijk. De telefonische medewerkster genaamd 'Jacqueline' kent blijkbaar geen schaamte en denkt dat het professioneel en correct is om een klant mid gesprek opzettelijk telefonisch neer te leggen. Gezien ze dit zo vlot kon doen en zonder reden, wilt al zeggen over het gemakzucht en regelmaat waarop ze dit doet bij anderen kort verhaal. De winkelverantwoordelijke genaamd 'Jordy' met ook deze belachelijke vertoning, door afspraken niet na te komen etc. Jij bent je functie ook niet bepaald waardig betwisten heeft geen zin, bewijs is er en dit is puur voor anderen te waarschuwen van jullie slechte vertoning.
Een beetje een loods gevoel... Maar proper en vooral goedkoop. Heb door de afprijzingen enorm veel merkkledij kunnen kopen voor de zoon en mezelf. Echter voor de dochter maat 152-158 was de keuze wel iets beperkter... Alles hangt er wat door elkaar, moeilijk zelf te vinden maar heel vriendelijke verkoopsters die altijd klaar staan om te helpen en ja voor zo weinig geld, moeten we maar even zoeken he dus ja raad zeker iedereen aan om er eens te gaan kijken, ruime parking en pashokjes aanwezig...
Fijne kleding , fijn personeel , er blijft wel altijd iets aan de vingers plakken om te kopen . Zeer goed merk van jeans broeken nl angels .
Vind er niet altijd mooiedingen alhoewel de winkel meer georganiseerd en proper
Prijzen van de collecties zijn zeer goed. Steeds korting op aangeduide prijs.
Merk aan de juiste prijzen met hoge korting en ook nieuwe collecties aanwezig. Iets voor iedereen.
Ruime keuze kleding met korting, vriendelijk en behulpzaam personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid