facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rajapack Benelux

Rajapack Benelux

Info

De Europese NR. 1 in verpakking
N° 1 Européen de l’emballage

Geschiedenis

Rajapack beschikt dankzij consequent innovatiebeleid, jarenlange kennis en ervaring in de verpakkingsbranche over het ruimste aanbod op de verpakkingsmarkt. Daarom mogen wij ons de Europese nummer 1 in verpakking noemen.
Ons doel is niet alleen te zorgen voor de beste prijzen en het grootste assortiment maar ook: gratis levering binnen 24 uur, alles altijd op voorraad, professioneel en deskundig advies, prijsgarantie van 6 maanden en producten op maat.

Meer informatie op:
www.rajapack.nl of www.rajapack.be
of mail naar [email protected] / [email protected]



"RAJA Benelux is gespecialiseerd in de distributie van verpakkingen, kantoorartikelen en magazijnbenodigdheden voor élke professional."
Adres: Vrijheidweg 8, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: 012 260 260
Stad: Tongeren
Route: Vrijheidweg 8
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Verzenddozen, Rajapack contact, Rajapack vacatures, Rajapack adres, Rajapack Benelux sa, Rajapack Blog, Kartonnen verpakkingsdozen, Actiecode Rajapack
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoefs BVBA Schoefs BVBA 4 km Goed geholpen.Gevraagde product was niet op stock, nu afwachten op nieuws !
KlikOffice KlikOffice 4 km De ideale kantoorpartner! KLIK OFFICE biedt je een totaaloplossing voor al je kantoo...
Recensies
Ik ben heel tevreden van de service van rajapack. Naast het uitgebreide gamma met kwalitatief hoge producten staat de telefoonlijn steeds klaar tot onze beschikking waarbij wij altijd zeer snel worden geholpen met een gepaste oplossing. Daarnaast is de levering altijd snel en zonder beschadigingen. Ook wordt er rekening gehouden met onze wensen bij levering waardoor dit een zeer betrouwbare leverancier is.
Al jaren klant. Altijd correcte & tijdige leveringen. Indien er zich toch iets voordoet, is de transparante vlotte communicatie en onmiddellijke aanpak welgekomen.
Was plotseling Wouter kwijt door op een doorgestuurde link met info te klikken. Niet de mogelijkheid gehad om hem te bedanken Bij deze.
te belachelijk voor woorden. Word twee keer begroet door 2 verschillende personen, en als ik mijn vraag gesteld heb wordt de sessie afgesloten met de vraag of ik tevreden ben. Vreemde manier van werken hebben ze daar.
Ik ben super tevreden van mijn doosjes! Heel handig in gebruik! En zo’n groot aanbod in ecologische producten!! Ligt perfect in de lijn van mijn organische cosmetica! Door de ruime keuze in soorten en maten heb ik voor elk van mijn producten al een doosje gevonden dat perfect aansluit bij de maten van mijn potjes. Supervriendelijke klantenservice bovendien!!! De persoonlijke service van Werner heeft mijn dag echt goedgemaakt!!!
De laatste maanden al zo vaak moeten bestellen en Jan B gaat telkens opnieuw tot het uiterste om me te helpen met goede raad en service. Als hij je al herkent aan je stem, dan weet je dat deze mensen niet gewoon hun uurtjes kloppen.
Het is een verschrikkelijk magazijn voor in te werken. Slechte sfeer. En ze hebben geen geduld als ze je opleiden in het magazijn. Er is ook een heel groot personeelsverloop. Ik zou voor een ander bedrijf kiezen om voor te werken. It's a terrible depressing warehouse to work at. Bad atmosphere. And they have no patience when they train you. People come and go here every week. I would recommend another company to work for.
Persoonlijke contactpersoon. Goede prijzen en uitstekende producten. Snelle leveringen. Al jaren klant en beslist nog vele jaren meer...
Ik ben al een tijdje klant lees: fan van RAJA. Alles wordt altijd snel geleverd. Toen er bij de laatste levering een beschadiging was, werd ik binnen de kortste keren geholpen. Dan weet je dat je écht goed zit!
Wij zijn elke keer zeer goed geholpen geweest door Jan van RAJA pack. Hij nam steeds de tijd om ons wegwijs te maken tussen de velen keuzes die er zijn. Als beginner is het een hele uitdaging om je artikelen op de juiste manier te verzenden naar je klanten. Bij Raja bleef geen vraag onbeantwoord en geen vraag was te veel! Bedankt Jan voor je zeer goede hulp en topservice! Je hebt ons stapsgewijs wegwijs gemaakt! Ons zie je zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid