facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raemdonck pvc ramen nv

Raemdonck pvc ramen nv

Info

PVC ramen en deuren Deceuninck
Rolluiken
Zonneweringen RENSON
Veranda's
Vliegenramen en vliegendeuren

Adres: Schrijnwerkerstraat 7, 9240 Zele
Telefoonnummer: 052/445639
Stad: Zele
Route: Schrijnwerkerstraat 7
Postcode: 9240



op zoek naar gerelateerd: Gebogen ramen PVC, Van Raemdonck ramen tielrode, Soorten PVC ramen, Pvc raam, Pvc raamprofielen, Van Raemdonck Veranda, Ramen bedrijf, Vliegenramen PVC ramen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JURI NV JURI NV 636 meter Heel vuil, ipv containers te huren smijten ze liever al hun vuiligheid op de grond, n...
ET Auction ET Auction 765 meter ET AUCTION - Online Horse Embryo Sale
Van Zele Marc BVBA Van Zele Marc BVBA 819 meter Uitstekende uitvoering van gevraagde reinigings en spuitwerken in eigen RAL- kleur.
3Motion 3Motion 2 km Met de fietsclub WTC Hemelrijk waren we uitgenodigd voor de open bedrijven dag, mooi ...
Presentation Samples Presentation Samples 2 km Presentation Samples is specialized in building products presentation.
Van Akelyen NV Van Akelyen NV 2 km Wij gingen met mijn man vloer tegels bestellen. Wij waren onder de indruk van de onvr...
Merc-Racing.com Merc-Racing.com 2 km Merc-Racing.com - Van Akelyen Services BVBA
PLUS reclame PLUS reclame 3 km Wij verzorgen verschillende reclametoepassingen waaronder: - Stickers - Spandoeken ...
Recensies
Raemdonck PVC ramen is een familiebedrijf in hart en nieren! Wij hebben een aangenaam gesprek gehad met Elien en tegelijk was haar opa bezig met andere klanten. Wij hadden een goed gevoel bij de uitleg en bij Elien zelf! Feedback na plaatsing: Wij hebben Raemdonck als leverancier gekozen voor onze ramen, voordeur en screens. Bij bouwen komt er steeds de nodige stress aan te pas. Enkel Raemdonck heeft ons geen stress gegeven : De vele moeilijke vragen die onze Architect stelde, hebben Dirk en Elien steeds correct beantwoord. De opmeting werd gedaan door ervaren mensen, net zoals de plaatsing. Ondertussen zijn er al heel wat mensen komen vragen, waar onze ramen van komen en uiteraard raden wij dan Raemdonck aan. De voordeur is ook echt een pareltje geworden, waar wij enorm tevreden over zijn. Conclusie : Twijfel niet en kies voor dit familiebedrijf!
Deze week werden onze ramen en deuren geplaatst door twee professionele werkmannen Kevin en Robby van de firma Raemdonck Zele.Wij zijn zeer tevreden over de stiptheid en de plaatsing het was ons beloofd de eerste week van juli en inderdaad Kevin en Robby waren hier op maandag en hebben alles tot in de puntjes afgewerkt. Bedankt voor het prachtige werk.
De nieuwe ramen en deuren werden perfect geplaatst door zeer bekwame, doorwerkende schrijnwerkers die ook alle afval mooi opruimen. Ook perfect opmeting en moment van plaatsen volgens de afspraken. Een absolute aanrader !!!
Tijdens een afspraak in de toonzaal noteerde Elien Raemdonck uitvoerig alle gegevens nodig voor het opmaken van een offerte voor het plaatsen van ramen. Tijdens verschillende telefonische contacten gedurende drie weken werd bevestigd dat de offerte klaar lag voor verzending. Vandaag meldt Elien Raemdonck mij telefonisch dat ze de offerte aan het versturen is. Vijftien minuten later ontvang ik een mail waarin zij meedeelt 'geen offerte aan te bieden na het bekijken van locatie en hoogte'. Vertrouwen is helemaal zoek.
Ik ben begin februari,ongeveer, langs geweest voor een prijsofferte van ramen. Ik heb tot hier toe geen prijsofferte gekregen..mail gestuurd...geen antwoord op gehad...gebeld...ook geen antwoord...Ze zullen het druk hebben met grotere zaken zekers ...
Op 01 december stonden ze perfect volgens afspraak bij me thuis. De plaatsers zijn zeer vriendelijk en uiterst professioneel. Alles werd tijdens en nadien netjes opgeruimd en meegenomen. Het geplaatste raam en deur werden perfect afgewerkt. Toplui!
Ik ben zeer tevreden over de nieuwe pvc ramen. Ze werden zeer degelijk geplaatst, alles werd netjes opgeruimd. Zeer goede vaklui. Ook telefonisch werd ik steeds vriendelijk geholpen.
Supergoed ontvangen ,vriendelijke mensen en mooie prijsofferte gekregen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid