facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raedhuys

Raedhuys
Adres: Dorpsstraat 38 b1, 2960 Sint-Lenaarts, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32(0)495/47.53.44
Stad: Sint-Lenaarts
Route: Dorpsstraat 38 b1
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Sint-Job, Sint-Job restaurant
Recensies
Vandaag geluncht. Omwille van drukte op markt meer dan drie kwartier moeten wachten op drinken en uur op eten. Dit was nu niet erg, maar van de service qua eten vond ik dit echt wel jammer! Wij bestelde een duo van kaas en garnaalkroketten en een lasagne. De lasagne was prima! Bij de kaas en garnaalkroketten kregen wij zelfs geen broodjes. Normaal krijg je bij een voorgerecht of al zeker bij lasagne de broodjes er gewoon bij toch in andere restaurants Voor €3 extra te betalen vond ik dit beneden alle service. Het gaat mij niet om die drie euro , maar om het principe. Heel jammer!
Heel gezellig restaurant in een authentiek kader. Wij hebben genoten van een heerlijke eerlijke keuken. De chef kwam persoonlijk aan tafel vragen of alles ok was en of er nog iets nodig was. Zeker de moeite om eens langst te gaan!Eten: 4/5
Heel lekker gegeten, vriendelijk bediend, patron kwam checken of alles naar wens was.. Tip-top! Ouderwets of 'originele vintage' Niet de meest moderne zaak dus, maar blijkbaar ook een historisch gebouw. Zo'n interieur is trouwens ook geluidsdempend. Aanrader!
Gezellig restaurant met half overdekt terras. Bediening was niet heel vlot, deels was dit wel te wijten aan een aantal jobstudenten die pas gestart waren, dan is dit wel te begrijpen. Grote kaart met grote variatie aan gerechten. Eten was verzorgd en lekker.
Voor een hapje of een drankje groot of klein moet je zeker NIET bij ''t raedhuys zijn. Of toch zeker niet als je een beperking hebt. Er waren 3 tafels vrij, maar volgens de bediening was er geen plaats voor ons.
Heel lekker gegeten, vlotte bediening en heel vriendelijke mensen ,TOP
Heel vriendelijke uitbaters en personeel , lekker gegeten in een mooi historische pand. Gezellig terras achteraan dat volledig overdekt kan worden, parking recht over , schuin tegenover de kerk van St. Lenaerts.
Eerlijke en leuke bediening. Het eten is lekker, royale porties en een democratische prijs!
Lekker eten wel iets aan de dure kant. Bediening was vriendelijk maar leken niet erg zelfzeker met wat ze aan het doen waren
Zeer goed eten en de er democratische prijzen. Zeker een aanrader.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid