facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Radiologie Jaspers

Adres: jaarbeurslaan 21, 3600 Genk
Telefoonnummer: +32 89 32 90 32
Stad: Genk
Route: jaarbeurslaan 21
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: Rx JASPERS pacs on web, Prive Radiologie Antwerpen, Dienst Radiologie, Prijs Radiologie, Radiologie Sint-Truiden, Medische beeldvorming Tongeren, ECHO zonder voorschrift, ZOL Genk Radiologie
Recensies
In januari geweest met mijn dochter. Ik dacht dat er niets aan was, toch RX laten nemen. Wisten onmiddellijk dat het gebroken was en hebben ons zo goed verder geholpen dat het onmiddellijk door de orthopedist haar gespalkt en achteraf gegipst heeft. Top hulp! Op spoed hadden we zeker 4 uur moeten wachten. Nu alles in nog geen uur opgelost. Top personeel. Geweldige dokters die tijd maken om u ook dadelijk uitleg te geven over je probleem wanneer het er is.
4 inschrijflokketen, 5 personeel achter de balie. Nog 20 min wachten enkel voor in te schrijven. Zogezegd prive en gaat snel , helemaal niet.
Snel en vriendelijk geholpen. Het was mijn eerste mammografie waardoor ik wat zenuwachtig was. De dokters hebben mij super op mijn gemak gesteld alles goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden!
Zeer snel een afspraak. Vlotte vriendelijke bediening. Grote gratis aan de andere zijde van het gebouw… Afhandeling, snel en goede uitkeg.
Iedereen is blijkbaar positief.Mijn eerste ervaring was niet zo goed. Ze plaatsen u aan een inschrijf balie en gaan dan andere mensen verder helpen die na u binnenkomenArts wilde er snel snel vanaf zijn nadat ik 40 minuten op hem gewacht had Daarna wilde ik de rekening betalen, maar kwamen de gegevens niet door. Weer hele tijd moeten wachten
Als ik nul sterren kon geven deed ik dat ook. Nu een zwaar ongeluk is mijn heel rechter been kapot en doet ook pijn. Ik schreeuwde het letterlijk uit van de pijn en zij lieten het aanvoelen alsof ik de vervelende was. Ik ben daar echt weggegaan met een schuld gevoel terwijl zij totaal onbekwaam waren. Als jullie ergens anders kunnen gaan gewoon doen.
Online een afspraak kunnen maken een half uur op voorhand, direct aan de beurt bij aankomst. Georganiseerd geholpen en ineens verder verwezen aan de opeenvolgende afspraak voor gips een straat verder nog geen half uur later.
Snel terecht Vriendelijk
Efficient, vriendelijk, snel ... Top!
Alles gaat vlot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid