facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Radeco

Radeco

Info

Airco Radeco bestaat sinds 1986 en heeft zich gespecialiseerd in het klimatiseren van lokalen in al zijn aspecten.
Een eigen studiedienst ontwerpt de installatie die voor u het ideale klimaat realiseert, aangepast aan uw vragen, wensen en doelstellingen.



"Airco Radeco in Borsbeek, regio Antwerpen, bestaat sinds 1986 en heeft zich gespecialiseerd in airconditioning en ventilatie van winkels, kantoren, sportcentra, fabricagehallen en wijnkelders.Onze studiedienst ontwerpt de airco-installatie die voor u het ideale klimaat realiseert. Volledig aangepast aan uw wensen en doelstellingen. Afhankelijk van het ontwerp stellen wij het meest passende merk voor.Alle toestellen die door ons geplaatst worden, genieten een omniumwaarborg van 3 jaar, mits er minimaal één onderhoud per jaar plaatsvindt. Indien gewenst kan u bij ons een onderhoudscontract verkrijgen."
Adres: Manebruggestraat 296, 2150 Borsbeek
Telefoonnummer: 03 320 98 20
Stad: Borsbeek
Route: Manebruggestraat 296
Postcode: 2150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunico Lunico 128 meter Ik ben Luc Boudewijns, en heb een zelfstandige eenmanszaak 'LUNICO'. Je kan bij mij t...
AAB nv AAB nv 1 km AAB bvba Gespecialiseerd in alle binnen en buitenpleister! Verschillende soorten va...
Recensies
Krijg gewoon geen reactie op mailtje met vraag om afspraak te maken voor technisch nazicht.. Geen manier van doen..
Tweemaal hebben ze bij ons een installatie gedaan. Tweemaal zeer tevreden. Komen hun afspraken zeer goed na. Plaatsets zijn vriendelijk en werken erg netjes. Aanrader.
Ik ben heel tevreden. Altijd correct
Onvriendelijke firma, kiezen voor het snelle geld ipv de goede service. Niet aan te raden. Als u echt eerlijk was had hier ook een goede reactie gestaan. Ik ga mijn probleem uitleggen. Ik krijg een foutmelding E3 op mijn daikin. Dit wil zeggen dat er een communicatiefout is tussen de binnen en buiten unit. Jullie komen langs en melden me dat de printplaat vervangen moet worden. Wat jullie al wel niet melden is dat er nog 2 andere binnen units hangen waarmee de defecte printplaat geswitched had kunnen worden. Dit is jullie eerste oncorrecte manier van handelen. Jullie stellen een volledig nieuw systeem voor! Na ZELF wat research te doen blijkt het een veelvuldig voorkomend probleem veroorzaakt door een kapotte schakelrelais. Ik bied als klant vervolgens zelf op een bord de oplossing aan, kan u het moederbord ophalen en laten herstellen, ik betaal alles van werkuren etc. Jullie weigeren dit, want jullie schrijven liever een factuur uit van 6000€ voor een volledig nieuw systeem. Ik meld u dat ik dit niet overweeg vanwege verhuis naar een nieuwe locatie op korte termijn. Zelf heb ik dan maar de defecte schakelrelais eruit gehaald en vervangen, kostprijs 3 Euro. Zwakke service mannen, uw positieve reacties om de mijne te counteren zullen ongetwijfeld wel van kenissen komen. Spijtig dat deze man zelf iets van electro mechanica kent voor u.
Ook langs deze weg zou ik graag mijn tevredenheid uiten over de werken die uw techniekers hier gepresteerd hebben. Ook de properheid die zij na de werken achterlaten is uiteraard heel aangenaam. Ik heb de ervarenheid, de deskundigheid, het enthousiasme en de motivatie van uw techniekers erg op prijs gesteld. - Christophe is een crack die alle facetten tot in de puntjes beheerst. Hij is een toptechnieker! - Jeffrey is volgens mij een echt talent. Ik hoop voor jullie dat die nog lang bij Radeco zal werken want ik ben zeker dat die het nog ver zal brengen… - Kamiel heeft 2 dagen in de plaats van Christophe geweest. Ik was echt verbaasd dat iemand die nog zo jong is, toch al zo ervaren is en zoveel zelfvertrouwen heeft.
Perfecte service en een bekwaam plaatsingsteam!
Uiterst tevreden over het correct en stipt uitvoeren, het advies vooraf en het installeren van onze beide airco's. Hoed af voor de professionaliteit, beroeps -ernst en -fierheid, netheid en vriendelijkheid van beide technici. de wilde;; fontijn, van cauter,Services: Onderhoud van aircosystemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid