facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RACB Karting de Spa-Francorchamps

Info

En plein coeur du plus beau circuit automobile du monde, venez découvrir la plus grande piste de karting de location du Royaume. Parcourez 1092m de courbes et lignes droites étudiées pour vous procurer les meilleures sensations.

Adres: route du Circuit 51, 4970 Francorchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32.87.27.58.54
Stad: Francorchamps
Route: route du Circuit 51
Postcode: 4970



op zoek naar gerelateerd: karting spa prix, spa francorchamps agenda, racb karting spa-francorchamps stavelot belgië, spa francorchamps 2018, karting ardennen, karting genk, karting malmedy, karting eupen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spa-Classic Spa-Classic 1 km LE meeting historique belge. THE Belgian historic meeting.
Spa Grand Prix Spa Grand Prix 1 km Official page of the Formula 1 Belgian Grand Prix ! Spa Grand Prix is the promoter of...
Francorchamps Circuit Fan Francorchamps Circuit Fan 1 km L'objectif de cette fan page est simple, partager deux passions : celle des sports mé...
RSRSpa RSRSpa 2 km Alex is een ongelooflijke instructeur. Ik had het geluk om de nieuwe GT3RS te ervaren...
Recensies
Heb nog nooit zoveel genoten van een activiteit. Wist eerder niet dat karten mij zo goed ging vallen. Een activiteit waar je moet durven en houden van snelheid. De activiteit die ervoor zorgde dat mijn adrenaline niveau op een hoogte stond waar die eerder nooit gestaan heeft. Het is de prijs dus echt waard.
Baan is best leuk, alleen erg veel verschil in karts. Vreemd als je de 2e heat als je de baan kent dat je zomaar 2 seconden langzamer bent per ronde.... MAAAAARRRR..... Bel je van tevoren op of je tussen 2 heats in formule 1 kunt kijken die om 13.00 begint. Geen probleem, om 12.40 de eerste heat, en op de grote TV staat formule 1 op.... 12.40 werd 12.55 dus de start gemist. Vervolgens kon F1 er niet op want men had geen abonnement. Dus de 2e heat van 16.00 uur maar vervroegd naar 14.00 uur. Toen opeens kon men via de laptop wel f1 op. Dan maar het einde even kijken..... 14.00 uur werd 14.25 starten. 14.40 kwamen we weer bij de tv, laptop eraf.... dus race gemist.
Al 3 jaar niet meer geweest tot een paar weken terug die jaren ervoor leuke wedstrijden en kampioenschappen gereden de baan zelf is niet veel veranderd de catering wel en heeft meer keus ala eerst het us en blijft een mooie baan om op te rijden zal die tijd niet vergeten.
Verassend leuk kartcircuit in het kloppend racehart van België. De bediening was vlot vriendelijk in de cafetaria. De cash geld automaat om het geld te ontvangen en wisselen is een magnifieke innovatieve oplossing, geweldig. Heb er zelf nog kunnen genieten van de voorbij razende motoren op het circuit, heerlijk...!!
gingen met familie karten, helaas alle twee duo karts defect. personeel erg nors en onvriendelijk, hebben geen fatsoen. laat ze a.u.b. met spoed een cursus klantvriendelijkheid volgen! de baan daarentegen is lekker lang en snel, echter de karts matig en onderlinge verschil in snelheid is groot.
Bespaar u het geld en blijf hier weg. Wat vandaag een leuke uitstap moest worden naar het verre Francorchamps is geëindigd in een teleurstelling. Onprofessioneel en onvriendelijke staff op het circuit. Ga naar Genk of ga elders. Na de F1 de volgende ergernis in Francorchamps. Zonde van het mooie historische circuit, maar ze zorgen nu eenmaal zelf voor de eigen ondergang.
Fantastische baan met uitdagende bochten en de karts zijn lekker snel. De medewerkers zijn vriendelijk en letten goed op de baan. Goeie ervaring dus.
Ten eerste ze gaven ons geen instructies over hoe we moesten rijden en dat zorgden ervoor dat mijn 11 jarige zusje een accident heeft gekregen en bloedende was en in plaats van haar te helpen hebben ze tegen haar geschreeuwd en wouden haar dwingen om te betalen omdat ze zogezegd een van hun medewerkers heeft geblesseerd terwijl dat helemaal niet klopte. Ten tweede hebben ze onze tijd verkort van 10 min tot 3 min en het kosten in totaal €13823€/pers dus dat is al helemaal oplichterij. De werkers waren ook heel disrespectful tegen ons bezig als we een probleem hadden wouden ze ons niet helpen of schreeuwden ze tegen ons in een taal die wij niet verstonden. Als laatste hebben wij hen twee medisch brillen ter bescherming achtergelaten en hebben wij deze nooit terug gekregen. Een van deze brillen was meer dan €400 waard. Premièrement on ne nous a pas donné des instructions sur comment conduire et cela a fait que ma petite soeur de 11 ans a eu un accident qui l'a blessée. Au lieu de l'aider, les employés ont crié sur elle et voulaient même l'obliger à payer plus car elle aurait soit disant blessé leur collègues, ce qui n'est pas vrai. Deuxièmement ils ont écourté notre temps de 10 minutes à 3 minutes alors que cela nous avait coûté 138€23€/pers, ce qui est de toute évidence de l'escroquerie. Pire encore les employés étaient très insolents envers nous. Lorsque nous leur avions soumis un problème, ils nous criaient dessus dans une langue que nous ne comprenions pas. En fin, nous avions laissé des lunettes médicaux d'une valeur de 400€ que nous n'avions pas récupéré.
Wat een geweldige kartbaan 1.1 kilometer lang en erg rappe karts, top snelheid in mijn race was 65.9 km/h en ik reed een 1.02,690
Mooi circuit in een passende omgeving tussen de racende wagens van Francorchamps. De communicatie van de medewerkers is ronduit bedroevend. Bij de tweede sessie werden nieuwe karts toegewezen aan de rijders, maar dat werd niet gezegd. Gevolg: chaos en rijders van wie de tijden niet werden geregistreerd. Nog: 3/4 van de karts moest binnen komen door haperingen en gebrek aan vermogen. Blijkbaar een gekend probleem, maar ook dit werd niet gecommuniceerd op voorhand. Een eenvoudige herstart loste het probleem op. Besluit: betere communicatie had van deze uitstap een top-moment kunnen maken. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid