facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor R-Cotec

R-Cotec

Info

R-Cotec is een erkend gecertificeerd koeltechnisch bedrijf voor de plaatsing airconditioning. Voor bedrijven en particulieren.



"R-cotec is een erkend airco / airconditioning installateur uit Beveren. Voor bedrijven en particulieren. We verlenen reeds onze services aan meerdere hotels, winkels/winkelketens,magazijnen en kantoren in heel België, Luxemburg en Frankrijk.U kan op ons rekenen voor het ontwerp, de oplevering, de installatie en het onderhoud van uw airco installatie en dat voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij werken met verschillende airco merken zoals Daikin, Samsung, General, Panasonic, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Sinclair, Airwell, Electra en StripDiffuser design oplossing. Weet u niet welke airco u wil kopen? Contacteer ons en wij adviseren u gratis de juiste airco oplossing voor uw woning of bedrijf."
Adres: Slekkenstraat 4/6, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 032304624
Stad: Beveren
Route: Slekkenstraat 4/6
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Airco installateur Beveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gruyter BVBA De Gruyter BVBA 3 km Nam gewoon niet op dus geen goede punten
Recensies
Tot aan de offerte verliep alles rimpeloos, vlug op alle gebied en heel bereikbaar. Toen ik de offerte toezegde verliep het plots stroef. Kan even gebeuren maar uiteindelijk begon ik het wel raar te vinden dat een offerte toezeggen moeilijker is dan een offerte krijgen. Uiteindelijk met een andere firma in zee gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid