facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor R.C. Maintenance

Adres: Doverstraat 44 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 523 67 75
Stad: Anderlecht
Route: Doverstraat 44
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bluenergy Bluenergy 123 meter "Notre entreprise est spécialisée depuis près de quinze années dans l'étude,...
A. Banneel Raoul A. Banneel Raoul 238 meter
Self Confort Self Confort 356 meter
Sani-Bal Sani-Bal 547 meter Onbetrouwbaar, zelfs als bekwaam.
Miratherm Miratherm 868 meter Heel te vrede. maandag gebeld, dinsdag afspraak. Stipt op tijd. Efficiënt. Doeltreffe...
Immo Felix Immo Felix 892 meter
Chaufatech Chaufatech 1 km Is gesloten voor een onbepaalde duur
Siam Siam 1 km
Sanilook Sanilook 1 km
Axyhome Axyhome 1 km
Recensies
Renovatie van een badkamer. Alles was goed gedaan, behalve het tegelwerk op de vloer, aan de muur en vooral in de douche wat totaal gemist werd!! Amateur en niet-professionele tegelzetter die ik helemaal niet aanraad.
Moeilijk bereikbaar, je moet minstens 10 keer bellen. Toen kwamen ze langs om te kijken wat er aan de hand was en moesten ze een stuk bestellen. Een week later geen nieuws en ik belde ze elke dag. Toen zagen ze plotseling dat het stuk op hun bureau lag, maar ze wisten niet van wie het was. Na de installatie van het stuk moesten ze 4 keer terugkomen omdat het niet goed was geïnstalleerd. Het werkt niet een beetje, maar ik moet nog steeds van tijd tot tijd de verwarming resetten, wat niet normaal is. Blijf weg van dit bedrijf!
Vreselijke organisatie. Toen mijn verwarming het begaf, vroeg de fabrikant, Riello, mij om contact met hen op te nemen omdat zij het dichtst bij mij in de buurt waren. Na 4 ! bezoeken en 1 maand zonder verwarming gedurende het grootste deel van december, stuurde Riello zelf eindelijk iemand anders om de verwarming te repareren. RC Onderhoud heeft het probleem blijkbaar volledig verkeerd gediagnosticeerd en verkeerde onderdelen besteld. Ze willen nog steeds dat ik voor het onderdeel betaal, ook al had het niets met het probleem te maken en hebben ze het niet opgelost. Erger nog was hun totale gebrek aan sympathie voor iemand die in de winter geen verwarming had.
Hun manier van werken staat dicht bij fraude: ik heb ze een maand geleden 1500€ betaald als voorschot voor de installatie van een verwarmingssysteem, en sindsdien geen nieuws meer van hen. Geen antwoord op telefoon, ook niet op e-mails. Ik ga contact opnemen met de politie!
Helemaal niet betrouwbaar. Twee keer niet komen opdagen op de afspraak en niet eens gebeld om te zeggen dat ze niet zouden komen. Excuses niet eens, maar waren zelfs onvriendelijk. Moest twee keer terugkomen omdat er verkeerde papieren waren ingevuld voor de certificering.
Ik heb in principe maar 4 sterren gezet, ze zijn super aardig, behulpzaam en doen hun werk heel goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid