facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qurtinz

Qurtinz

Info

Raamdecoratie, gordijnen en binnenzonwering

Geschiedenis

Qurtinz, uw specialist in raamdecoratie. Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur.

Daarom brengt Qurtinz de winkel bij u thuis! Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en uw interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies.

Door onze full-service komen wij vrijblijvend bij u langs met onze catalogus en onze kleurstalen. Wij meten gratis op, maken vrijblijvend een offerte en plaatsen gratis. U betaalt enkel het product.

Naast de populaire producten; vouwgordijnen, overgordijnen en rolgordijnen, bevat ons productengamma ook alle andere soorten raamdecoratie. Bezoek onze website en klik op de knop “producten” voor meer gedetailleerde uitleg en fotogalerij.

Interesse? www.qurtinz.be en maak snel een afspraak via ons contactformulier.



"Qurtinz brengt raamdecoratie aan huis. Ben je op zoek naar raamdecoratie die perfect past bij uw interieur en uw levensstijl? Ontdek ons aanbod talrijke mogelijkheden voor raambekleding en gordijnen met Qurtinz. Kiezen is gemakkelijker dan ooit, dankzij onze unieke aanpak. Want tijdens een bezoek van onze showroom aan huis krijgt u vrijblijvend advies, helemaal op maat van uw interieur. Fouten maken kan niet meer. Maak snel een afspraak en ontdek welke raamdecoratie uw woning doet stralen!"
Adres: Doornzeelsestraat 122, 9940 Doornzele, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473/373438
Stad: Doornzele
Route: Doornzeelsestraat 122
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: Gordijnen Roeselare, Raamdecoratie landelijk industrieel, Showroom aan huis, Draperieën, Quirtinz, Phoenix hout, Paneelgordijnen met baleinen, Gordijnen tegen de zon
Recensies
Komen aan huis, goede communicatie, correcte prijs! Het resultaat mag er zijn! Installateur is netjes op tijd en zeer vriendelijk. Eigenlijk alleen maar ++ Zij mogen zeker bij ons nog eens langs komen!
Wat een aangename ervaring van bij het huisbezoek met advies tot bij de stipte levering en plaatsing van onze rolgordijnen en dat nog geen vier weken na bestelling. Doe zo verder! Ik beveel jullie zeker aan.
Fantastische ervaring van start tot einde! Een warm onthaal en goede info in de mooie winkel in Antwerpen, een goede opvolging rond de offerte en opmeting, de oplevering en installatie die snel en professioneel gebeurde, de snelle en correcte opvolging voor een beschadigd sierplaatje en de communicatie van Qurtinz in zijn algemeenheid. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Bijzonder tevreden over Qurtinz, zowel over de dienstverlening als de kwaliteit van het gebruikte materiaal. Steeds bereikbaar, vlotte herstelling en kennen hun vak zeer goed. Absolute aanrader.
Zeer tevreden over de service van eerste bezoek tot en met plaatsing. Goed en behulpzaam advies, absoluut niet opdringerig wat zeer fijn was. Vriendelijke plaatser, zeer netjes uitgevoerd. Resultaat is prachtig!
Absoluut aan te bevelen! We werden uitstekend begeleid door Carl die ruim de tijd voor ons nam tijdens twee huisbezoeken en een ontmoeting in de winkel te Gent. Met humor, flair en productkennis kwamen we vlot tot onze keuze. Vandaag werden de gordijnen en jaloezieën perfect en mooi geplaatst. Ook voor dit team niets dan complimenten: vriendelijk en kundig! Goede prijs/kwaliteit verhouding en vlotte communicatie.
Vakwerk, chapeau! Heel vriendelijke, beschaafde man, die alles netjes achterlaat. Ik ben héél blij met de shutters. Mooi materiaal!
Ons initiële idee werd tijdens het bezoek verbeterd op basis van hun input. Meedenken over oplossingen en kleuren, je voelt aan alles dat ze hierin heer en meester zijn. Perfect opgemeten gordijnen die we zelf geplaatst hebben, ook dat is mogelijk! Zelfs de haakjes werden al geplaatst voor levering en samen met een woordje uitleg was het een koud kunstje om dit zelf te doen. Doe zo verder, ik kan jullie bedrijf alleen maar aanraden aan familie en vrienden, wat ik ook zal doen!
Een bedrijf met een professionele aanpak van A tot Z. Persoonlijk advies met een brede waaier aan producten. Levering en plaatsing binnen de afgesproken termijn. Levering en plaatsing gebeurde door een zeer enthousiast met persoon met een zeer goede kennis. Kortom, een grote investering, maar dit is het meer dan waard. We zijn zeer tevreden over Qurtinz. We zeggen het verder. Doe zo verder! Groetjes, Cindy & Cedric, Herzele
Perfecte service en opvolging, echt een pluim voor het hele team. Creatieve oplossingen voor een ruimte die niet standaard is, propere en vriendelijke installateurs, steeds zeer aangenaam telefonisch contact en hele mooie gordijnen. Wij zijn echt tevreden! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Qurtinz met het openbaar vervoer


Gent Sint-Pietersplein Sko 140 meter
Gent Sint-Pietersplein SKO 140 meter
Gent Heuvelpoort 140 meter
Gent Heuvelpoort 150 meter
930
Gent Sint-Pietersplein 170 meter
5
8
N5

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid