facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quicksteel

Quicksteel

Info

Quicksteel is verdeler van Eurosteelframing, een staalskelet bouwsysteem dat specifiek bestemd is voor de bouw van woningen, kantoren en appartementen.

Geschiedenis

Quicksteel is verdeler van Eurosteelframing, een staalskelet bouwsysteem dat specifiek bestemd is voor de bouw van woningen, kantoren en appartementen. Ook voor verbouwingen, optoppingen of bijgebouwen zoals garages en pool housen hebben wij een passende oplossing.
Op vandaag zijn wij vooral actief in West - en Oost-Vlaanderen en in Wallonië.

Wij bouwen vandaag de woning van morgen. Doordacht, weloverwogen, milieubewust en energiezuinig. We maken hierbij gebruik van de modernste technieken.

Staalskelet voegt een nieuwe dimensie aan het bouwproces toe.
Op basis van het plan van de architect wordt de woning volledig voorbereid in de fabriek. De plaatsing op uw grond gebeurd echt in dagen!
Een huis in staalskelet haalt probleemloos de vooropgestelde EPB-eisen en dit zonder dat de muren te dik worden en hierdoor woonruimte verloren gaat.



"Quicksteel is producent en opleidingscentrum van steelframe. Wij maken steelframe voor het bouwen van woningen, appartementen, optoppingen, verbouwingen, bedrijfsgebouwen, carports ...We voorzien eveneens in opleiding en ondersteuning aan bouwprofessionals die met steelframe aan de slag willen.Bent u bouwheer, architect, aannemer of promotor en wilt u graag meer weten? We helpen jullie graag verder en brengen jullie ook met plezier met elkaar in contact."
Adres: Bankstraat 27, 8560 Gullegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 3251434141
Stad: Gullegem
Route: Bankstraat 27
Postcode: 8560


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Staalskeletbouw prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Likado Likado 325 meter Heel vriendelijk en heel mooi winkel
Vanwymelbeke Bvba Vanwymelbeke Bvba 764 meter heel correct ! Prijs en tijdspannen waren perfect in orde
GG Recup GG Recup 1 km Helaas krijgt u geen geld voor uw afgedankte auto
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid