facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quickpcrepair

Info

Adviesgever & reparateur elektronica, vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan.



"Hersteldienst computers, met eigen atelier.Ook voor de aankoop van nieuwe computers en software kunt U terecht in onze ruime toonzaal. Onze techniekers komen op afspraak ook aan huis/bedrijf. Bij de computerkliniek geniet elke klant van onze persoonlijke service. We nemen de tijd voor duidelijke uitleg en advies op maat.We beschikken over een ruime parking voor de deur en zijn rolstoelvriendelijk. Onze toonzaal is steeds voorzien van een mooi en recent aanbod. Onze diensten gaan van A tot Z, onderhoud, vernieuwen software Office365, anti virus, …, installaties nieuwe computers, netwerken, printers, … Net zoals bij de dokter kunt U bij ons terecht voor een 'raadpleging' met de technieker!Een gepaste oplossing voor elke IT-vraag!"
Adres:
Telefoonnummer: +32490660008
Stad: Brugge


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: GSM reparatie Aalst, Quicksolutions Facebook, iPhone herstellen Gent, Phone Repair Gent, iPhone repair Izegem, Bell Fix, Gsm reparatie Asse, Ipad herstellen Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lab9 Brugge Kaai Lab9 Brugge Kaai 879 meter Verleden week ben ik langs geweest omdat ik een probleem had met de software van mijn...
Recensies
Mijn laptop wou niet meer opladen, heb deze binnengebracht en diezelfde dag hersteld teruggekregen. Nogmaals bedankt voor de snelle service :
Laptop van mijn dochter binnen gebracht. Probleem met de batterij en dezelfde dag nog opgelost... snelle service
Vorige donderdag startte m'n computer niet meer op. Donderdag binnengebracht, en op maandag reeds terug hersteld! Snelle service, daar wordt een mens gelukkig van!
Vriendelijke ontvangst, kennis in hun vak, correct.
Pc was goed geupgrade maar drivers zijn niet meer compatible met elkaar waardoor ik de resolutie niet meer kan aanpassen. Heb verder geen idee wat ik nog kan doen maar voor het bedrag dat ik betaald heb verwachtte ik wel dat alles in orde ging zijn.
Super geholpen geweest. Snel, duidelijk en enorm klantvriendelijk! Grote aanrader
Vriendelijk en behulpzaam, specialist in het vak! Top adres +++
Verschillende problemen met mijn computer geen updates meer uitvoeren, systeemherstel werkte niet meer, geen synchronisatie r mogelijk tussen verschillende agenda's zetten mij aan zelf de problemen op te lossen. Gevolg : computer startte in het geheel niet meer. Dus : computerkliniek geraadpleegd. De 3de werkdag mocht ik het toestel afhalen en waren de problemen opgelost. € 70 en de computer werkt weer naar behoren. Billijke prijs. Oh ja, toch ook belangrijk : zeer vriendelijke bediening.
Enkele jaren terug bracht ik mijn verouderde pc binnen voor herstel, deze was beter volledig te vervangen werd mij verteld bij de computerkliniek maar toen ik liet weten dat ik online een nieuwe PC ging bestellen en niet bij hen werd er ergelijk gereageerd... Enkele weken later ontvang ik mijn nieuwe pc maar die is beschadigd door transport het was een defecte GPU , niet wetend wat het probleem is breng ik mijn pc terug binnen in de computerkliniek... Ik wacht bijna twee weken en nog steeds geen telefoon, toen ik zelf belde werd mij verteld dat die 'klaar' was. Bij mijn aankomst kreeg ik te horen dat ze geen probleem gevonden hadden en ik moest zelf geen diagnose betalen! Een defecte GPU door transport maar de computerkliniek die vindt het probleem niet... Ik liet het daar maar bij dan, geen kliniek meer dan... 3 jaar later kom ik opnieuw met dezelfde pc binnen, ik krijg de diagnose van defecte videokaart... Ondanks mijn zorgen om toch eens het moederbord te bekijken zijn ze zeker dat het de GPU is. Ik stuur mijn kaart op naar Alternate en wat blijkt, de GPU is perfect in orde... Ik denk dat ik 35 euro betaalde voor deze diagnose, na mijn mailtje naar hen krijg ik gewoon geen antwoord meer. Triest maar goed, slechte reclame is ook reclame zeker!
Na veel goede recensies gelezen te hebben heb ik vorige week mijn pc binnengebracht in computerkliniek. Pc wilde niet meer opstarten en gaf de melding windows wil pc herstellen.... PC 4 dagen kwijt geweest, vervolgens een mail gekregen dat er zeer grote kosten aan waren. Achter mijn pc geweest en te horen gekregen dat SSD kapot was, ventilator op processor defect met oververhitting van processor tot gevolg en wellicht ook een defect moederbord. Pc klaar voor containerpark dus. Pc meegedaan naar school en laten nakijken door informaticaleerkracht. PC gestofzuigd, windows opnieuw geïnstalleerd en pc werk terug perfect. Deze recensie is verstuurd vanop de pc die klaar was voor het containerpark wegens te hoge kosten. Heb met plezier 50 euro betaalt aan de leerkracht terwijl ik 25 euro bij computerkliniek betaalt heb voor een 100% verkeerd advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid