facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quick Parking Zaventem

Adres: Budasteenweg 42, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3224003903
Stad: Machelen
Route: Budasteenweg 42
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: Quick Parking budasteenweg Machelen, Lang parkeren Zaventem, Beste parking Zaventem, Quick Parking Machelen, Met de auto naar luchthaven Zaventem, Lock Parking Zaventem, Quick Parking Zaventem adres, Green Parking Zaventem review
Recensies
Zelfs nul sterren is nog te weinig. Minus 10 zou een meer realistische score zijn. 0,0 service. Zowel van het bedrijf maar vooral vanwege de lompe, onbeleefde en onverschillige chauffeurs. Shuttle bus zou rijden elke 20 minuten. Ik heb exact 1 uur moeten wachten. 2x gebeld naar klantendienst. Het enige antwoord dat je krijgt is: 'de bus is onderweg'. Op de vraag hoe het komt dat quick parking de beloofde interval van 20 minuten niet naleeft komt géén zinnig antwoord. Uiteindelijk ben ik op de luchthaven geraakt op nauwelijks 1 uur voor het vertrek van mijn vlucht. Nooit of nooit zal ik nog een plek boeken op deze parking.
Via TomTom niet zo duidelijk te vinden, maar was even verder. Klein bordje V-parking Quickparking. Scan je ticket aan de slagboom. Best donkere parking . Niet lang moeten wachten op bus , maar toch een tijdje in de bus gezeten +/- 40 minuten. Kom op tijd ⌚! In 15 minuten op luchthaven.
Ik hoop ten zeerste dat men eerst de reviews leest voordat je hier een parkeerplaats reserveert want alsjeblieft doe het niet. Wij kwamen aan op een uitgestorven aftandse parkeerplaats. Na 15 minuten bellen zonder gehoor stonden we op het punt een taxi te bellen. Komt daar gelukkig een bus aan. Vervolgens gaat de buschauffeur op zijn dooie gemak 15 minuten lang de bus schoonmaken. Bij aangeven dat we enigszins haast hebben vanwege onze vlucht geeft de man uiterst onbeleefd aan dat het niet zijn probleem is. Nog eens 25 minuten later vertrekt eindelijk de bus. Je kunt je voorstellen dat dit geen lekker begin is van je reis.
Erg slechte parking. Het terrein is groot, maar erg slecht verlicht en met een slechte ondergrond. Onduidelijke parkeerplekken. Hangt een ongure sfeer. Half uur moeten wachten tot de bus vol zat. Buschauffeur spreekt alleen Frans. Bij terugkomst achteraan aangesloten in de rij van +/- 100 man met koffers. Als sardientjes in een potje uiteindelijk na een uur wachten in de 2e bus gepropt. Telefonisch erg slecht bereikbaar, en weer alleen in het Frans. Kortom, parking zelf ziet er niet uit, maar het belangrijkste, ze komen hun beloften w.b. wachttijden niet na.
Waardeloze parking Via Parkos geboekt. Via Parkos staat het volgende vermeld: Autocontrole bij aankomst Toiletten Wachtruimte 24/7 bemanning Bij aankomst was er helemaal niemand, geen toiletten tijdens het wachten en geen degelijke Wachtruimte. Om de 20 minuten rijd er een bus van en naar het vliegveld wordt er gezegd. Heenreis bijna 45 minuten moeten wachten en terugreis ruim een uur. Telefonisch niet te bereiken. Je kunt met chauffeur doorverbonden worden. Maar geen gehoor. Tevens een chauffeur die enkel Frans spreekt en geen Engels of Vlaams/Nederlands. Opgesomd nog geen ster waard. Alles wat verkocht wordt, wordt niet waargemaakt.
Zeer slecht service, begon met de heen reis waarbij gezegd wordt dat je binnen 15 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Dit werd een drie kwartier voordat wij van de parking vertrokken! Terugreis werd het drama nog erger. Het duurde, nadat ik het automatisch bandje belde nog een ruim een uur voordat we opgehaald werden en vertrokken naar de parking. Men adverteert met korte wachttijden waarop je zo’n parking boekt. Voor ons absoluut geen tweede keer meer. Sta je dan met twee kleine kindjes.. dan wil ik de infrastructuur van de parking nog maar niet meer meenemen in deze review. Ik zou in ieder geval een oude auto proberen te regelen om hier te parkeren. Parking is alles behalve quick.
Never again! Parking donker en in slechte staat, nul controle. Één uur en 15 minuten tussen aankomst op parking en aankomst op de luchthaven !!! Geen gehoor op nummer dat vermeld staat. Hetzelfde op de terugreis. Shuttle vertrekt voor onze neus, terwijl nog zeer veel plaats, volgende shuttle snel daar, maar, chauffeur verdwijnt lange tijd, keert uiteindelijk terug en wacht daarna nog langer op klant die er nog bij wil, andere shuttle is ondertussen al terug. Als we geen ruimte hadden voorzien, hadden we een taxi moeten bellen. Nooit meer, schandalig.
1 ster is al te veel om te geven. Waardeloze service, waardeloze asociale chauffeur. Stonden net met een aantal van 75+ mensen te wachten om vervolgens een busje voor 15 personen te zien…uur later kwam de grote bus. Zou dit niemand aanraden, waardeloos bedrijf met waardeloze mensen! Ritje met de bus neemt ook nog eens 30 min in beslag. Met andere woorden, je bent 2 uur verder voor een ritje van 4 km.
Niet meer te doen ! Op 3oktober om 3u ´smorgens aangekomen .bus stond klaar draaiende moter.1uur wachttijd voor vertrek van deze.slechts 1chaufeur die overstapt van komende bus. Bijna onze vlucht gemist en waren 3u voor aankomst op parking.bij terugkeer wachten op bus ,bij aankomst en ingestapte bleef deze nog 20min staan draaien volle bus niemand stapte nog op en vertrok.bij aankomst iedereen eraf en je kon te voet naar achter parking? Om te ontdekken dat de bus 200m verder zowizo daar draait , compleet absurd! NOOIT MEER! WAS TROUWE KLANT DAAR.
Niet aan te raden. Parking is niet proper en de shuttleservice liet op de luchthaven 3 kwartier op zich wachten. Je hebt bovendien geen overzicht van wanneer de bus je zal komen oppikken. Op de heenrit naar de luchthaven ging het wel vrij vlot, maar je hebt dus geen zekerheid dat je overal op tijd aankomt. Ik zou het niet opnieuw doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid