facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quick Parking Zaventem

Adres: Budasteenweg 42 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 400 39 03
Stad: Machelen
Route: Budasteenweg 42
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: quick parking zaventem prijzen, kortingscode quick parking zaventem, quick parking zaventem beoordeling, budget parking zaventem ervaringen, quick parking zaventem vilvoordelaan, quick parking zaventem adres, quick parking zaventem reviews, prijs quick parking zaventem
Recensies
Prima service zowel bij aankomst, 2 weken geleden, als bij terugkomst vandaag. Bus stond klaar en we konden meteen instappen. Wist trouwens niet dat ze ook filialen hebben in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wel even een tip. Wanneer je belt op zondag krijg je te horen dat hun servicedesk gesloten is. Ik belde met hun Belgische nummer en kwam, waarschijnlijk, in Amsterdam of omstreken terecht. Na het luisteren van een heel bandje en wat vragen doorverbonden met de chauffeur. Eind goed al goed. Toch prima service...
Smerige parking met vuil stort. Slecht wegdek met grote gaten. Omslachtig proces met achterlaten van bagage. Propvolle oude bussen die in de zon staan te wachten. Proces werkt niet; je zou ze bij aankomst moeten bellen maar degene aan de andere kant kan niet communiceren. Het is trouwens helemaal niet “quick” want de parkeerplaats is een behoorlijk eind verderop. Tezamen met het wachten op de medereizigers in de bus, ben je al snel een 30 minuten extra kwijt.
's Ochtends vroeg bij quickparking Machelen aangekomen. Vrij donkere parkeerplaats in de openlucht op deels verhard terrein. Voorraan kan bagage met passagiers afgezet worden, zodat alleen de bestuurder een vrij plekje kan zoeken. De bus rijdt iedere 10 minuten naar de luchthaven en zet je bij de vertrekhal af. Ik zat in een oude bus die niet echt comfortabel was en je goed moest vasthouden om niet uit de stoel gelanceerd te worden. Personeel doet zijn best, maar komt gehaast en directief over. Verder prima en niet duur.
Wij hebben voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze parkeerplaats. Het wachten op de shuttelbus nadat je geland bent is extreem lang. Er wordt een nummer aan je doorgegeven die je kan bellen zodra je geland bent, dit nummer is moeilijk te bereiken en als er iemand opneemt is het moeilijk verstaanbaar en erg onduidelijk. Toen de bus eenmaal kwam waren er veelte veel mensen voor de plaatsen in de bus, de chauffeur probeerde zoveel mogelijk mensen mee te nemen en praatte niet. Het is erg hoeveel mensen er vervolgens blijven staan en dus nog een ronde moeten wachten. Wij zullen hier niet snel terug komen.
Op zich was het goed geregeld. Maar helemaal geen verlichting op het mega grote terrein. Dus als je snachts aankomt, Probeer je auto maar eens terug te vinden. Medewerkers spreken geen Nederlands, dus je kan bellen als je bent geland , maar ze verstaan er niks van. Ze begrijpen wel dat je staat te wachten dus uiteindelijk komt alles goed :
Zelfs nul sterren is nog te weinig. Minus 10 zou een meer realistische score zijn. 0,0 service. Zowel van het bedrijf maar vooral vanwege de lompe, onbeleefde en onverschillige chauffeurs. Shuttle bus zou rijden elke 20 minuten. Ik heb exact 1 uur moeten wachten. 2x gebeld naar klantendienst. Het enige antwoord dat je krijgt is: 'de bus is onderweg'. Op de vraag hoe het komt dat quick parking de beloofde interval van 20 minuten niet naleeft komt géén zinnig antwoord. Uiteindelijk ben ik op de luchthaven geraakt op nauwelijks 1 uur voor het vertrek van mijn vlucht. Nooit of nooit zal ik nog een plek boeken op deze parking.
Reeds lang laten we onze wagen op deze parking te Brussel. De service gaat er met de jaren op achteruit. De chauffeurs hun gedrag is degoutant. Laten de mensen eerst opstappen om daarna iedereen op een andere bus te verplaatsen, nul komma nul communicatie. We hebben het gehad.. via vrienden de tip gekregen om dichtbij de luchthaven te parkeren op 3-5 min wandelafstand van de vertrekhal, aan dezelfde prijzen van Quickparking, dus niet twijfelen!
Voor alle mensen die hier geboekt hebben en daarna pas alle reviews lezen, de stress is niet nodig. Ik had echt het ergste verwacht na alle verhalen hier, maar het valt reuze mee. Het is geen luxe parkeerplaats, maar er ligt gewoon overal asfalt, de mensen kunnen gewoon woordjes Engels en Nederlands en willen je gewoon helpen. We waren binnen 30min op het vliegveld. Ik raad je wel aan om fotos te maken van de auto en de plek, want er zijn niet veel lampen. Ik zal dit updaten als we in het donker weer de auto moeten zoeken op de terug weg : Update: Alles is goed gegaan. We hebben 20min hoeven wachten op de bus. Ben het met de andere reviews eens over het feit dat de chauffeur aan de telefoon onverstaanbaar is en geen engels spreekt, maar hij was er en als je belt weet hij genoeg. Als je onthoud waar je auto ongeveer staat kom je al een heel eind mocht je in het donker terug komen. Geen problemen gehad. Met je ontgrendelknopje en de lichten van je auto moet je hem makkelijk vinden in het donker :
Jammer genoeg geen 0 sterren mogelijk. Vermijd deze oplichters! Houden geen rekening met dagelijkse files rond Zaventem, waardoor we meer dan een uur op de bus moesten wachten, en niet iedereen mee kon die dus nog langer moeten wachten. Mensen op de planning liegen gewoonweg ‘Bus zal er zijn binnen 5 min. Bij terugkeer beide spiegels verplaatst en een nagel op het terrein waardoor we ook nog platte band er bovenop kregen. Nooit meer - Blijf hiervan weg!!!
Nooit meer! Mijn god...hoe fout kan het lopen op een parking...zou je denken. Tjah....grondig fout. Auto´s gezien die door slechte staat van de parking van kop tot teen in het slijk stonden. En ´quick´ past ook niet echt. Werknemers die de macht hebben om je een uur te laten wachten...Onveilig gevoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid