facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quick

"Quick is een bekende Belgische keten van hamburgerrestaurants met vestigingen in het hele land. We maken deel uit van de Burger Brands-familie en zijn heel fier op onze Belgische roots. In onze restaurants serveren we onder meer de Giant, onze iconische burger. Maar daarnaast kan je ook kiezen voor onze andere favorieten, zoals de Suprêmes, de Giant Veggie en de Formidable, die we maken met heerlijke Belgische ingrediënten. Je bent van harte welkom met je vrienden en familie! Kom binnenkort dus zeker eens langs!"
Adres: Kapelstraat 100 , Sint-Niklaas 9100, BE
Telefoonnummer: 03 766 78 88
Stad: Sint-Niklaas
Route: Kapelstraat 100
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: quick menu, quick burgers, quick restaurant, quick openingsuren, quick prijzen, quick menu burger, quick belgie, quick hamburger
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasta En Zo Pasta En Zo 2 km Een heel fijne plaats met heerlijke zelfgemaakte pasta en zelfgemaakte sauzen. Boven...
Recensies
Een quick hamburger restaurant dat duidelijk in dalende lijn is. De bediening aan de kassa was vrij kortaf wat uiteraard niet klantvriendelijk over komt. Je geeft je bestelling door en men blijft maar verder vragen of je een menu wil, een saus,...nee, geef me gewoon wat ik vraag. Verder, en dat is wat me nog het meest er toe aanzette slechts een 2 sterren toe td kennen, is het feit dat je als klant blijkbaar geen gebruik meer kan maken van de sanitaire voorziening. Je moet als klant die zijn eten toch al duur betaalde, gebruik maken van de betalende toiletten van het koopcentrum. Toegegeven, je hebt dan een bon voor een euro korting bij een aankoop van vijf euro, maar je bestelling is ondertussen betaald. Bovendien is de bon slechts zeer beperkt geldig en moet je, wil je er gebruik van maken, spoedig nog eens weerkeren. Dit beoordeel ik als een ernstig gebrek aan service naar de klanten toe en is behoorlijk onhandig als je er met jonge kinderen naar toe gaat.
Na een drukke werkdag ging ik naar de Quick. Ik had op de televisie gezien dat er een nieuwe burger was, en probeerde deze dus ook. Na een heel vriendelijke bediening van een jongedame zette ik me neer aan een tafeltje. Toen een jongeheer dit zag, kwam hij zelfs mijn tafeltje nog schoonmaken! De burger was voortreffelijk, alsook de frietjes en frisdrank. Een aanrader voor iedereen die goed fastfoodeten weet te appreciëren!
Ik kom regelmatig in Quick Waasland Shopping center en de snelle bediening daar valt me steeds weer op. Altijd vriendelijk personeel en lekker eten voor een schappelijke prijs. Het restaurant ligt er altijd proper bij en er is ook een leuke speelplek voor mijn neefjes en nichtjes :
Ik begrijp dat ik geen sterrenrestaurant moet verwachten, maar echt alles ging mis! Wat een miscommunicatie tussen klant, bediende en leidinggevende. Mijn vrouw vroeg een ander broodje, zodat de burger lekkerder was voor haar. Geen probleem zegt de bediende. Bestelling gaan halen, we missen 1 portie frieten, 1 beker voor drank, 1 besteld drankje en de burger was niet aangepast. Mijn vrouw gaan vragen of ze het vergeten waren, volgens de manager is het niet mogelijk ... *zucht* zware dag daar.
Als je vanaf het shopping center zelf komt moet je bijna tussen de tafeltjes laveren. Hier hadden ze beter een iets bredere "gang" voorzien. Speciale promotie op maandag, dinsdag en donderdag met 2x giant of 2x king fish aan 6eur. Zeer spijtig dat je dit niet mag combineren met eentje van elk. Verder is dit alles wat je van een quick mag verwachten: lekkere fastfood, maar zeker geen top-keuken.
De frietjes waren mooi goudbruin en krokant gebakken, hoe echt Belgische frietjes hoeven te zijn. De burger die ik had besteld "SUPRÊME CHEESE" was toch wel de lekkerste burger die ik heb gegeten, de combinatie van frisse groenten en een heerlijk krokant broodje maakte mijn dag meteen goed! Daarnaast nog eens vriendelijk personeel aan de kassa, helemaal top!
Ik bezoek geregeld een fastfoodrestaurant. Omdat het makkelijk is en omdat ik het lekker vind. Ik vind Quick lekkerder dan Mac Donalds of Burger King. En van alle Quicks vind ik deze Quick veruit de beste. Altijd lekker. En als je al eens een probleem hebt, dan lossen ze het met de glimlach op. Het personeel is erg vriendelijk. Ik heb hier al eens een gratis koffie gekregen, zomaar. Spijtig dat het nu gesloten is.
Altijd redelijk vettig. Vloer niet proper. Wc onbruikbaar je moet naar de 2 the Loo. Met kinderen is dit onpraktisch. Het bonnetje van 2 the Loo kan ook enkel terugbetaald worden bij een nieuwe rekening. Scenario. Ik kom binnen met 4 kinderen bestellen alles.zitten aan tafel kind 1 wil naar toilet. Ik moet 3 kinderen ALLEEN laten om 250 m verder naar een betaalde wc te gaan. Ik kom terug eten verder. op het einde weer 2 kinderen die naar het toilet willen gaan. Dit kan echt niet en is volgens mij zelf niet eens wettelijk in orde. In elk geval niet veel zin op deze manier om hier nog terug te komen. Misnoegd
Gelegen in shoppingcenter waasland. Vlotte en snelle bediening. Het voordeel is dat je na sluitingstijd van het shoppingcenter hier nog steeds te recht kan. Jammer dat er geen toilet meer aanwezig is. Je kan te recht in de toiletten van het shoppingcenter. Maar na sluitingstijd hiervan moet je het zonder stellen. Niet zo handig met kinderen. Wel is er een speelhoek aanwezig.
Zeer vriendelijke bediening, lekker en smaakvol eten zoals ik gewoon ben van Quick. Het is gemakkelijk dat dit langer open is dan het waasland shopping center. Mensen die zagen over het WC: je kunt gewoon in het Waasland Shopping Center gaan, daar betalen en dan het bonnetje dat je krijgt gebruiken voor een reductie op je eten je krijgt meer reductie dan dat je betaalt in het WC. Dit is geen ideale oplossing, maar toch een zeer goede!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid