facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quick Houthalen

Quick Houthalen
Adres: Grote Baan 21, 3530 Houthalen-Helchteren, België
Telefoonnummer: 011 54 73 89
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Houthalen-Helchteren
Route: Grote Baan
Huisnummer: 21
Postcode: 3530


Openingstijden

maandag: 10:30–23:00
dinsdag: 10:30–23:00
woensdag: 10:30–23:00
donderdag: 10:30–23:00
vrijdag: 10:30–23:00
zaterdag: 10:30–23:00
zondag: 10:30–23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 147 meter Werkelijk alles loopt hier vierkant. Personeel weet niet wat ze aan het doen zijn. We...
Recensies
Ik ben opnieuw komen eten in deze zaak, en ik ben echt verrast hoe goed het eten was, ik had een leuke promotie van de app waardoor ik 2 double cheeseburgers, een grote friet en een drank naar keuze voor 5 euro had! Toen ik mijn bestelling kreeg, was 1 cheeseburger niet klaar, de medewerkster kwam later aan mijn tafel de cheeseburger brengen, dus daarom al zo goede service. Terwijl ik aan het eten was kwamen ze ook de lege tafels afruimen en poetsen.
Quick maar vandaag traag. Wel een heerlijke burger zoals altijd hier. Cola zero met cherry smaak, nooit eerder gezien maar lekker!
Ik heb friet en ijs gegeten, beide vielen goed in de smaak. -1 ster, want de grond en de tafels waren best vies. Verder hebben de kinderen zich goed vermaakt!
Voor de zoveelste keer thuisgekomen met een foute bestelling, geen frietjes, geen mayo . Dadelijk gebeld en heel onbeleefd behandeld aan de telefoon, ze beloven waardebonnen op te sturen, tot op heden nog steeds niets gekregen, via de Qr code mijn review gegeven, nooit gecontacteerd. Mij zien ze er niet snel meer terug.
Al in veel zaken van Quick geweest, maar deze absoluut de meest klantvriendelijke. Kasia stond er op het naambordje, dikke duim zo zouden er meer moeten zijn. Niet vies van werken en had een glimlach op haar gezicht. Zo hoort het en niet anders! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid