facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quelle fleur est-il?

Quelle fleur est-il?

Info

Un magnifique assortiment de fleurs dans un cadre de charme

Adres: Chaussée de Waterloo 365, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 02/346 46 04
Stad: Ixelles
Route: Chaussée de Waterloo 365
Postcode: 1050


Recensies
Eerst is er de naam. Wij vergeten het niet! En dan de vriendelijkheid en het talent van de eigenaresse die al 14 jaar het gewenste boeket voor je ontwerpt. Een grote keuze aan orchideeën!
Ik vind daar altijd hele mooie planten in de aanbieding. Er is iets voor elk budget. Erg handig :
De bloem die ik kocht was een beetje verwelkt. Ik had het moeten melden maar sluitingstijd naderde.. Ik had de indruk dat de prioriteit van de persoon in de winkel was om de winkel te sluiten. Ik zal niet teruggaan.
Veel keus bij deze bloemist. Goed advies en vriendelijkheid zijn op het rendez-vous. Redelijke prijs.
Zeer vriendelijke en kundige bloemist. De bloemboeketten zijn goed gemaakt. Aan de andere kant maakt zij de boeketten niet op bestelling maar kunt u kiezen uit de reeds aanwezige.
Verbazingwekkende, langdurige bloemen, keer op keer. Echt vriendelijke service! Ik ben zo blij dat "Quelle Fleur est-il?" bestaat.
De mooiste bloemen uit de buurt gekozen, gesorteerd en verkocht met de mooiste glimlach van de hoofdstad.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Quelle fleur est-il?. Chaussée de Waterloo 365 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Quelle fleur est-il? adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Quelle fleur est-il?. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Quelle fleur est-il? delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid