facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Queen Of Games

Queen Of Games

Info

Wij verkopen bordspellen voor jong & oud aan een scherpe prijs in Oostende. Zoekt u iets dat niet op onze site staat contacteer ons.

Adres: mimosalaan 34, 8400 Oostende
Telefoonnummer: 0496829349
Stad: Ostend
Route: mimosalaan 34
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Queen of Games kortingscode, Queen Games, Queen Games shop, Gameshop Oostende, Board Games kopen, Spelonk, Board Games kopen België, Board games antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flying Tiger België Flying Tiger België 2 km Leuk winkeltje, niet duur, vriendelijk personeel
PIMPT PIMPT 4 km Wij PIMPEN alles! Personaliseren van oa. t-shirts, doopsuiker, pampertaarten, speelgo...
Recensies
Enorm veel soorten spellen. Eigenaar is zeer goed op de hoogte hielp mij zeer goed in mijn keuze. Ook mijn online bestellingen Komen snel binnen en zijn goed verpakt. Ook Sleeves en insert's. Foto wat ik al reeds kocht daar.
Super behulpzaam, vriendelijk, schappelijk, niet vies van wat extra moeite. Jammer dat je maar 5 sterren kan geven.
top! groot aanbod, goede uitleg!
Marcello de gezelschapspellenverkoper is Oostende. De gezelschapspellen zijn niet duur en zijn de goedkoopste in België. Hele toffe en vriendelijke verkoper.
Op de site een spel bestellen en hier afhalen, simpel als dat! Als je advies nodig hebt zal de eigenaar dit ook geven. Bovendien zijn de prijzen dan nog eens heel erg laag, een aanrader!
Snelle levering en producten aan een scherpe prijs! Bovendien contacteerde de eigenaar mij een week na de bestelling dat ik enkele euro's te veel had overgeschreven en vroeg mij of ik verkoos om deze terug over gestort te krijgen, of een waardebon met nog iets hogere waarde. Zo'n eerlijkheid is niet makkelijk met te vinden! Would buy again!
Scherpe prijzen en snelle service! Er is ook een winkel met behoorlijke voorraad van courant verkochte gezelschapsspelletjes! Zeker een aanrader!
Altijd leuk om advies te krijgen. Hij kent na verloop zijn klanten en dat prikkelt naar meer
Super service, Marcello staat steeds klaar om het nodige kritische advies te geven ivm met boardgames. Scherpe prijs, super kerel!
Top assortiment en super service! Heel snel antwoord en super vriendelijk! Zeker een aanrader voor jong en oud!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid