facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quartier Latin

Quartier Latin
Sfeervolle kamers in een stijlvol hotel met gratis ontbijt en een restaurant met een terras.
Adres: Rue des Brasseurs 2, 6900 Marche-en-Famenne, België
Telefoonnummer: 084 32 17 13
Staat: Région Wallonne
District: Luxembourg
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue des Brasseurs
Huisnummer: 2
Postcode: 6900


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Een nacht met een bongobon en twee extra nachten geboekt, zonder enig probleem. Nog nooit zo een mooi en goed hotel gehad met een bongobon.nHeel vriendelijk en attent personeel. In de brasserie was iemand 's namiddags wat minder vriendelijk, maar ze maakte dit 's avonds goed.nHeel lekker gegeten.nGefietst via het knooppuntennetwerk.
Fantastisch hotel. Wij gaan zeker nog terug. Héél lekker eten. De BBQ op zondag buffetvorm is zeker een meerwaarde. De mensen van de receptie ontvangen je in het Nederlands met een glaasje appelsap waardoor je je direct welkom voelt. Enige probleempje dat wij hadden, is dat bij het avondeten een fles witte en een fles rode wijn inbegrepen is en dat de glazen mooi bijgevuld werden. Mijn vrouw en ik mogen geen alcohol drinken vanwege gezondheidsproblemen en moesten het stellen met 1 cola zero. Niemand kwam vragen om bij te vullen. Misschien een suggestie, want de flessen wijn zijn toch betaald. Anders niets dan lof! Mvg.
Er was nog meer dan plaats genoeg in de brasserie en we kregen een plaats toegewezen in een verloren hoekje. De ober was op het arrogante af en reageerde niet op onze wensen. Niet voor herhaling vatbaar. Met deze ervaring kregen we een dégoût van de hele stad, verschrikkelijk!
Heel mooi hotel met mooi uitgebreid ontbijtbuffet. Service is in orde. Kamers beetje verouderd oud klein bad met kleine douchekop en beetje stoffig op de kleine plaatsen.
Het is een hotel/restaurant/brasserie waar we heel graag naartoe gaan. Onthaal is altijd heel vriendelijk. En het systeem van roadbooks voor oldtimers is top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid