facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quadratum 1769

Quadratum 1769

Info

Een charmante vierkantshoeve die eigentijds is, maar met respect voor het verleden. De vakantiewoning aan de voet van de Vlaamse Ardennen telt 7 kamers voor 2 tot 4 personen, elk met eigen sanitair.



"Quadratum opent zijn statige poorten om je te ontvangen in een haven van rust. Een charmante vierkantshoeve die eigentijds is, maar met respect voor het verleden. De vakantiewoning aan de voet van de Vlaamse Ardennen telt 7 kamers voor 2 tot 4 personen, elk met eigen sanitair"
Adres: Kloosterberg 16, 9550 Herzele
Telefoonnummer: +32487508215
Stad: Herzele
Route: Kloosterberg 16
Postcode: 9550



op zoek naar gerelateerd: Vakantiewoning Herzele, Vakantiewoning Steenhuize, De Bronne Herzele, Eyndevelde
Recensies
Was een fantastische woning! En hebben ons super geamuseerd met de groep en een leuke nieuwjaar beleefd! Super moderne woning en ruime kamers! 10/10! Bedankt dat we mochten komen!
Grote en verzorgde vakantiewoning, ruime kamers met eigen badkamer. Goed voorziene keuken. Leuke schuur om in te spelen.
Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid