facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QTS Bredene

QTS Bredene

Info

Verkoop van autobanden - motobanden - aluminium velgen - verlagingskits - accessoires

Adres: Brugsesteenweg 81, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 059 25 51 20
Stad: Bredene
Route: Brugsesteenweg 81
Postcode: 8450


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrale Oostende, Bredene-breed, Bandencentrale Brugge
Recensies
Top! Bedankt om de perfecte velg en verlagingsset te vinden voor mijn Cupra Born. Ook voor elektrische wagens hebben jullie dus zeker de nodige kennis. Opnieuw super tevreden met jullie geleverde werk
Heel vriendelijke en professionele communicatie en eerlijke service op maat. Ik had mijn auto hier naartoe laten takelen door VAB en QTS heeft me super goed verder geholpen.
Montage van 19 inch velgen glanzend zwart was prachtig op Renault Arkana. Dit is zeker iets anders dan de standaard velgen. Altijd goede service en hulp bij keuze van je velgen. Tot de volgende Rick
Super vriendelijk. Top service
Ongelofelijk tevreden. Ik kwam met mijn wagen langs die verlaagd was zonder keuring. Deze professionals hebben mij van A tot Z geholpen en zijn waarlijk above and beyond gegaan om de wagen op orde te zetten, wat niet makkelijk was in deze specifieke situatie. Ik zie het geen andere zaak doen; deze mensen zijn het neusje van de zalm!
Ik heb hier vlot mijn winterbanden laten plaatsen. Tijdens het wachten krijg ik een koffie aangeboden en intussen tijd kun je je nuttig bezighouden. De afspraken werden goed ingepland en alles verliep volgens plan. Uiterst tevreden van de goede dienstverlening!
Goed geholpen geweest zeer vriendelijk personeel
Zeer tevreden van de snelle vlotte service! Altijd correct en goed geholpen! Wij blijven zeer tevreden! Bedankt voor de snelle service!
Maandag een afspraak kunnen maken tussen een goed gevulde agenda, woensdag stipt op tijd geholpen geweest. Vriendelijke ontvangst, professionele hulp met een goed verstaanbare uitleg. Niets op aan te merken, hier kom ik sowieso terug! Top!
Altijd even vriendelijk en vlotte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid