facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QE'BAB

QE'BAB
Adres: Koudenbergstraat 2B, 3630 Maasmechelen, België
Telefoonnummer: 089 20 94 43
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Maasmechelen
Route: Koudenbergstraat
Huisnummer: 2B
Postcode: 3630


Openingstijden

maandag: 16:00–23:00
dinsdag: 16:00–23:00
woensdag: 12:00–23:00
donderdag: 16:00–23:00
vrijdag: 16:00–23:00
zaterdag: 12:00–23:00
zondag: 16:00–23:00

Recensies
Heel lekker eten. Maar helaas worden er fouten gemaakt. Al meerdere malen bowl gehad en de toppings die men dan kiest, worden vervolgens niet op je bowl gedaan.nEn dit merk je pas als je thuis dat bakje opent. Jammer!
Vandaag hier gaan eten en vonden gelijk al dat dit een zeer nette zaak is! Het bestellen gaat snel, ook via de gemakkelijke schermen! Het personeel is vriendelijk en de bediening verloopt vlot! Verder is het eten lekker en zijn de porties groot! Prijzen zijn prima voor wat je hiervoor terugkrijgt! Ik zou hier terug komen
Lekker groenten broodje, jammer genoeg had ik een beef kebab besteld!nHet vlees dat ik vond was ook nog eens koud dus kon meteen de microgolfoven in om terug op te warmen.nDaarboven was alles bedolven onder teveel saus.nSorry voor 9 euro is het broodje veel te klein, doe dan maar een ‘normaal’ broodje kebab.
Snelle klaar, veel keuze, wij eten er heel graag de bowls die je zelf kan samenstellen. Een aanrader, iets wat Maasmechelen nog niet had! Top zaakje!
Het was er niet heel druk toen we er waren. Kwamen wel meer mensen. Modern van binnen. En we kwamen er doordat ik bonnen had via Socialdeal. Maar het eten was geweldig goed bowl om zelf samen te stellen. Maat Medium en daar heb ik 2x van kunnen eten. Geweldig! Lekker zelf kunnen samenstellen, leuk concept.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid