facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q8 Service Station

"Tanken mét tal van voordelen, dat doe je bij Q8. Ontbijt met een kopje Starbucks, een lekker broodje van Panos als lunch of 's avonds nog even snel om boodschappen in onze Delhaize Shop & Go's? Bij Q8 vind je alles wat je nodig hebt. En vergeet Q8 smiles niet! Je krijgt 1 Smile voor elke liter die je tankt of euro die je spendeert in onze shops. Deze Smiles ruil je in voor mooie kortingen en cadeaubons bij Q8 en heel wat andere winkels."
Adres: Frans De Schutterlaan 2 , Boom 2850, BE
Telefoonnummer: 03 844 20 69
Stad: Boom
Route: Frans De Schutterlaan 2
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: q8 korting, q8 pluspunten, q8 belgie, q8 tankstations langs snelweg, q8 easy prijzen, q8 tankkaart, q8 stations, q8 klantendienst
Recensies
Ongeloofelijk hoe onvriendelijk boertig vuil gebekt onverzorgt deze vrouw is die daar werkt haar functie assistant gerante als ze die is onslagen je zie veel klanten er problemen mee hebben geen persoon voor in een winkel te staan
Nog nooit meegemaakt…. Oudbakken broodje. Personeel dat er bijliep als zombies…. Tegels vuil achter toog , zag er echt niet fris uit de zaak en het personeel liep er ongelukkig bij…..
Als ik 0 kon geven, zou ik dit doen. Zo onhygiënisch, vuil en woekerprijzen voor de minder dan matige kwaliteit van het eten. Dringend jullie tankstation onder handen nemen en je personeel wat bijleren over klantvriendelijkheid.
Vandaag 24/08 aangekocht jullie vragen woeker prijzen en dan is het nog beschimmeld en over datum kom er nooit meer en controleer jullie sauzen aub ze zijn rot
Deze ochtend zeer vriendelijk bedient door vrouw aan Panos. Tegengestelde gebeurde aan de kassa. Niks enthousiasme, vriendelijkheid, verwelkoming of bedanking van de man. Enkel de woorden voor het bedrag. Na een duidelijke luide danku van mijn kant wist hij amper wat terug te zeggen. Duidelijk geen profiel voor achter een kassa te staan.
Altijd zeer vriendelijk en correct. Wel een beetje duurder dan alle andere tankstaions Q8 Smiles producten. Maar zijn wel op zondag tot 21:00u open.
Dit station is keer op keer ondermaats Om te tanken en weg, is het zoals elk tankstation. Geen probleem daar. Eens je de Delhaize/Panos winkel binnenstapt is het volledig om zeep. De overheersende stank van aangebrande "vlees-patisserie" - lees worstenbroden etc maakt zelfs een korte winkelervaring tot een vervelende zaak. De keuze, naargelang de weekdag tussen lokaal overmaats theatraal vriendelijk, doch duidelijk marginaal personeel of op andere dagen totaal ongeïnteresseerde eigenaars van dubieuze origine maakt elke aankoop iets van...waarom kom ik hier nog ? Voor de prijs moet je het absoluut niet doen, deze ligt op Delhaize niveau of hoger. Enige uitzondering...het is op zondag open.
Vriendelijk personeel! Broodjeszaak, tankstation & kleine buurtwinkel. Open op zondag & feestdagen
Bij Q8 vind je altijd zeer vriendelijke werknemers! En de meisjes mogen zeker gezien worden! Knappe madammen! Ook de broodjes/smoskes/koffiekoeken en het brood zijn heerlijk en dit tegen een aanvaardbare prijs!
Alles is aanwezig, net als lokale supermarkt. Vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid