facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q8

Q8
Adres: Gentsesteenweg 27, 9420 Erpe-Mere, België
Telefoonnummer: 053 62 61 47
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Erpe-Mere
Route: Gentsesteenweg
Huisnummer: 27
Postcode: 9420


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Wij waren enorm teleurgesteld dat ons gehandicapt kindje van 5 op een heel arrogante manier geweigerd werd het wc te gebruiken. Waarna zelfs werd gedreigd de politie te bellen omdat papa vroeg hem buiten tegen een struikje te laten gaan.nEen kindje van 5 !!!
Maandag langs geweest voor tabak, chocoladekoeken en een aansteker.n-> Verkeerde tabak verkeerd merk en dan ook nog eens duurder.nNa een vluchtige uitleg voelde ik me echt verplicht om dat pakje tabak te betalen en mee te nemen. Want ik ging toch niet de moeilijke klant uithangen?n-> Te weinig cash teruggekregen. Aansteker kost €2,40 en heb op een briefje van €5,00 slechts €0,60 terug gekregen...nMeestal ben ik hier zeer tevreden, maar de kwaliteit van de service is erop achteruit gegaan en dient toch wel eens aangekaart te worden!
Ik voelde mij gisterenavond bedreigd door de man achter het loket! Zijn mening is dat hij gezag wil over de klanten. Waar gaan we naartoe?
Daarnet eerlijk gezegd behoorlijk geschrokken van de matige service.nEen wit broodje smos kost €4,90. Men vraagt op voorhand te betalen, wat ik nog begrijp.nEn wanneer er naast een beetje sla, ei en 3 halve schijfjes tomaat standaard beleg nog een beetje augurk wordt gevraagd, werd ik verzocht nog eens langs de kassa te passeren omdat dit een supplement is.nIk liet ze 3 schijfjes er dan maar terug afhalen aangezien mijn reisgenoot reeds met mijn bankkaart terug naar buiten was gegaan en ik dus niet in de mogelijkheid was deze schijfjes augurk nog te betalen.nZo wordt een standaard broodje wel SCHANDALIG DUUR!nnAls dit de service is voor een toch wel prijzig broodje, dan stel ik me toch vragen.nnPersoneel is al helemaal niet het snelste, niet echt vriendelijk dus daarvoor zou ik het ook al niet moeten herhalen.
In deze zaak toegekomen om vlug een koek te kopen. Was met de motor en kreeg onbeleefd te horen dat ik niet zou bediend worden omdat ik mn helm ophad en niet goed zichtbaar was. Eeum…. Hallo met Corona had iedereen een masker op. En dan was het oké? Geen enkel ander tankstation in die straat heeft er problemen mee. Maar de reviews voor dit station zijn duidelijk.nOnbeleefd + racistisch …. Ik tank/koop daar nooit iets meer. Proficiat met je klantonvriendelijkheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid