facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q8 easy

Q8 easy
Adres: Schotelven 18, 2370 Arendonk, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Arendonk
Route: Schotelven
Huisnummer: 18
Postcode: 2370


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fijn tankstation met scherpe prijzen, helemaal fijn als je vanuit Nederland komt gezien het prijsverschil.nBinnen de famille hebben we een auto met een bove gemiddelde tankinhoud waardoor het echt wel de moeite waard is om, vanuit Nederland, wat kilometers maar belgie te rijden.nDe laatste keer scheelde ons dit ruim €18,84.nHet pompstation ziet er ietwat gedateerd uit en beschikt over voldoende ruimte, is ruim ingericht en makkelijk bereikbaar. Het personeel was ook erg vriendelijk. Net als met andere tankstations slecht een paar minuten rijden, het is altijd slim om google paps of Flitsmeister aan te zetten in verband met flitsers of trajectcontroles. Het zou zonden zijn je verdiende geld kwijt te raken bij snelheidscontroles welke niet altijd goed altijd opvallen.
Zeer vriendelijk personeel! Zelfs als je met een blokkeerde dichte tankdop staat die niet open gaat komen ze gelijk helpen!
Vaak net iets goedkoper dan de Esso aan de overkant. En niet druk
Prima tankstation. Goeie prijs en makkelijk te bereiken vanuit A67nnEerst deed de pinautomaat nog wel eens vervelend. Tegenwoordig hebben ze een nieuw systeem wat goed werkt.
Misschien een idee,bij tanken in het donker,automatische lamp aan?makkelijk bij betalen,tanken en iets veiliger.Vandaag 31/3 pomp 1 kapot,geen super 98 verkrijgbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid