facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q'uality Design

Q'uality Design

Info

Q'uality Design is uw specialist in keukens en maatwerk kasten. Wij leveren naargelang de wensen, behoeften en budget van elke klant. Kom een kijkje nemen in onze showroom en ontdek de laatste nieuwtjes.



"Q'uality Design biedt een breed gamma aan keukens en maatkasten voor ieders budget. Kenmerkend aan onze kasten is dat ze worden samengesteld uit kwalitatief en duurzaam materiaal. Deze aanpak is essentieel voor een langdurig en aangenaam gebruik van uw keuken. Naast een vakkundige aanpak en piekfijne afwerking biedt Q'uality Design u een volledig op uw wensen en noden afgestemde service.De stijl kiest u, van landelijk tot modern... Heeft u nog een project in het vooruitzicht? Q'uality Design gaat graag aan de slag voor een interieur op maat in Antwerpen en omstreken."
Adres: Sint-Bernardsesteenweg 1084, 2660 Antwerpen
Telefoonnummer: 03 298 36 88
Stad: Antwerp
Route: Sint-Bernardsesteenweg 1084
Postcode: 2660


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Quality Design
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moda Keuken Moda Keuken 2 km Wauwww! Heel lieve mensen . Heel mooie keukens !
Kita Keukens Kita Keukens 4 km Onze KITA winkel is blij u te verwelkomen. Wij beloven u professioneel te begeleiden ...
ligna recta ligna recta 5 km Fantastisch mooie zaak gelegen te Antwerpen. Steeds als je binnenkomt word je warm on...
Boffi Antwerpen Boffi Antwerpen 5 km Mooie winkel!
Vanherck Maatwerk Vanherck Maatwerk 10 km Ik hou ervan om dingen te maken. Dingen die een thuis mooier & praktischer maken. Op ...
Recensies
Al jaren aan het wachten op vervanging van afvoer deksel die kapot is! Werd kapot geleverd, elke keer krijgen we hetzelfde te horen is bestelt. Kwaliteit van afwerking ondermaats Deksel van vaatwas waar tablet in gaat kapot, al 1jaar is hij zogezegd aan het onderhandelen met beko voor vervanging. Koop u keuken ergens anders als je kwaliteit wil.
De mannen dat de ingemaakte kast zijn komen plaatsen hebben onze net nieuw gekochte rolgordijnen kapot gemaakt. Verder is de kast heel slecht afgewerkt en laten ze heel de boel, zowel de kast vuil achter. Dit lijken knoeiers dat er niks van kennen.
Mooi en kwaliteitsvol, enkel de communicatie verloopt er niet zo heel vlot, meerdere keren moeten bellen in verband met de bestelling en bij plaatsing kon er niemand Nederlands 1 persoon enkel Frans, maar ik spreek geen frans. Misschien een stukje feedback om mee te nemen?
Communicatie loopt heel moeizaam. Je moet er echt achterzitten en nog krijg je niets gedaan
Het woordje Quality zou niet in hun naam mogen staan..
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Zeer aardige mensen. Goede keukens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid