facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PZ Bethaniënhuis

PZ Bethaniënhuis

Info

Eén op vijf Vlamingen worstelt met psychische problemen. Deze mensen hebben professionele hulp nodig. Het PZ Bethaniënhuis biedt deze hulp.

Geschiedenis

Binnen en buiten met aandacht verbonden, zo luidt het motto van het Psychiatrisch Ziekenhuis Bethaniënhuis. Het ziekenhuis wil de beste zorg verlenen aan mensen in psychische nood.

Op onze zorgcampussen in Zoersel en Kapellen vertalen onze zorgverleners hun deskundigheid in zorg op maat. We luisteren naar vragen en zoeken samen naar de zorg de het best bij de patiënt past. We zijn gespecialiseerd in diverse psychiatrische behandelings- en begeleidingsvormen. Zorg, gastvrijheid, kwaliteit en openheid staan hierbij centraal.

Adres: Andreas Vesaliuslaan 39, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: 03 380 30 11
Stad: Zoersel
Route: Andreas Vesaliuslaan 39
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Bethanië Zoersel adres, Bethanië Zoersel moeder kind, Psychiatrie Zoersel afdelingen, Bethanië zoersel Brink, Bethanië Zoersel depressie, Bethanië psychiatrie, Bethanië zoersel de Steiger, Emmaüs Zoersel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid