facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pyrod'Art

Pyrod'Art

Info

Pyrogravure et chantournage sur base de tout type de photographie.



"Sentier d'Art en Condroz-Famenne", circuit de grande randonnée, s'étend sur près de 150 km sur les communes de Assesse, Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey, Somme-Leuze. Il est ponctué de plus de 53 oeuvres d'art dans la nature. Ces oeuvres appartiennent au courant artistique du Land Art apparu au cours des années 60. L'artiste intervient directement sur l'espace et les composantes du paysage et de la nature, avec des matériaux naturels branches, roches, feuillages, foins, etc. et l'installation évolue avec le temps jusqu'à son éventuelle biodégradation. Il s'agit donc bien souvent d'œuvres éphémères. Sur Sentiers d'Art, elles sont vouées à rester quelques années. Depuis 2022, on y retrouve également 3 fresques murales."
Adres:
Telefoonnummer: +32472691429
Stad: Ciney



op zoek naar gerelateerd: sentiers d'art, Le sentier des arts, Land art België, Carte sentier d'Art, Sentier Land Art, Gesves Kunstpad, Parcours d'art, Entre Lesse et Lomme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elodes Elodes 453 meter Créations artisanales Accessoires du quotidien à tendance zéro déchet, assortiments b...
Les petites souris d'anne-sophie 2 Les petites souris d'anne-sophie 2 3 km Leuke plek, kleurrijk, wat vissen geeft. Ruime keuze en erg leuk winkelen.
Recensies
Mooie wandeling midden in het bos voor het grootste deel. We zijn begonnen vanuit Gesves, maar het is mogelijk om op verschillende plaatsen te starten, de hele rit is enorm meer dan 100 km maar kan gemakkelijk worden opgesplitst om aangename en kortere wandelingen te maken. Je ontdekt langs die laatste voorstellingen van mooie afbreekbare biokunst die met de tijd evolueert, midden in de natuur. Ik vind het concept echt top en respectvol, dus ik keur het 100% goed. Gratis natuurlijk, prima te doen met honden en ook toegankelijk met kinderen MAAR vermijd kinderwagens. Ik zou je aanraden om je goed te bedekken met goede schoenen, vooral bij regenachtig weer. De plaats is gemakkelijk te bereiken en parkeren ook, zelfs bij het ophalen. PS: als je online gaat en je wordt verteld een rode rechthoek te volgen, doe het dan! Zelfs als je een diamant ziet, is het niet de juiste! Tenzij je van delicate, ietwat steile paden houdt, die de indruk wekken off-piste te zijn. Trouwens, het uitzicht en de bossen waren geweldig!
Ik maakte een van de alternatieve lussen van de 3 belangrijkste kunstroutes voor een dagwandeling: de route van mei 2019. Deze route van 12,7 km is gemarkeerd. Ik raad het ten sterkste aan. Zorg voor goede wandelschoenen, een picknickmand, de routekaart verkrijgbaar bij het infopunt Gesves nabij het gemeentehuis en een vuilniszak voor je afval. Kies droog weer, want er zijn beekjes. Vergeet niet deze mooie hoek van Wallonië te respecteren en te behouden. Goede ontdekking van de werken en goed wandelen.
Zeer mooie winkel, mooie decoratieve items. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid