facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pype / Alain

Pype / Alain
Adres: Sint Jobsesteenweg 60, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 0475 43 18 50
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Sint Jobsesteenweg
Huisnummer: 60
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Heel tevreden van jullie service, Alain is een eerlijke en oprechte autoverkoper en zoekt mee naar oplossingen, is makkelijk bereikbaar en speelt kort op de bal. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen.
Eerlijk,transparant en vriendelijke autohandelaar. Vanuit Nederland bij Alain een Peugeot 5008 gekocht en zeer tevreden ermee. Bedankt voor de service
Ken Alain al 30 jaar, No nonsen man zoals ik ze graag heb, eerlijk en steeds klaar om te helpen, hielp mij zelfs met een wagen die ik niet bij hem had gekocht!
KOOP NOOIT EEN AUTO BIJ DEZE VERKOPER!!!nEen jaar geleden heb ik bij hem een auto gekocht.nZogezegd met garantie.nnEr was iets mis met mijn auto maakt een abnormaal hoog reutelend, fluitend geluid voornamelijk bij het gas geven en heb deze dus binnen de wettelijke termijn van garantie binnengebracht.nVolgens de garagist waar hij mee samenwerkt is er zogezegd niets te horen terwijl het duidelijk opgenomen staat op mijn gsm en dit heb ik ook aan de garagist in kwestie laten horen.nOok vrienden en familie konden dit geluid ook zeer duidelijk horen en zeiden dat ik dit moest laten nakijken omdat dit echt niet oké was.nnIk had ook ineens mijn auto laten nakijken voor keuring bij deze garagist.nLichten goed afstellen, banden oppompen,…nWanneer ik enkele dagen later naar de autokeuring ging waren mijn lampen niet goed afgesteld en moest ik hier voor naar de garage gaan, dit terwijl ik hier enkele dagen voordien hem speciaal voor had binnengedaan???!!!nDit zegt dus ook genoeg over de garagist waar hij mee samenwerkt…nIk heb een serieuze factuur moeten betalen voor dit onderhoudt maar nu betwijfel ik of al de andere zaken wel zijn uitgevoerd die zijn aangerekend.nnIk heb meerdere malen contact gezocht met Alain aangezien hij diegene is waarbij ik de 1 jaar garantie heb en de garagist beweerd dat hij het abnormale geluid niet hoort en er dus niets aan de hand is.nnHier heb ik NOOIT reactie op gehad en ondertussen valt de auto buiten garantie!nnDIT IS PURE OPLICHTERIJ!nNOOIT BIJ KOPEN!
Ik kocht 3 jaar geleden een ietwat oudere 2007 Chevrolet Epica 2.5 met LPG bij Pype, slechts 17.000km op de teller ! met een beetje carroserieschade voor net geen 5000€. Ik liet die schade herstellen bij een carrossier 1000€, heb ruim 65000 km probleemloos en goedkoop gereden.nNu heb ik mij een EV aangeschaft en de Chevy via autoscout binnen de 24u verkocht voor ... 6000€ !!! Dus 5 sterren voor Pype !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid