facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PYPE Agro & Geotextiles

PYPE Agro & Geotextiles

Info

PYPE AGRO en GEOTEXTILES dé specialist in kuilfolies, kuilbeschermnetten, gevulde grindslurven,kuilriemen, Tissubel doeken voor stro, Toptex voor suikerbieten, Agryl vliesdoeken, AVES wildnetten.

Geschiedenis

Ook al springt Pype Agro- & Geotextiles vol op de kar van de toekomst, we kunnen teren op een rijk verleden. Francis Pype startte het bedrijf 35 jaar geleden. Als mandataris van de Nederlandse firma Vanderhave verdeelde hij suikerbietzaden vanuit het West-Vlaamse Dadizele. De suikerbieten vormden de basis van wat vandaag de activiteit is van Pype: Doeken en zeilen voor landbouwtoepassingen, hierbij denken we aan het Toptex® doek voor suikerbieten, Tissubel® voor stro en hooi, kuilfolies, -netten en -zakken, Agryl® vliesdoeken, AVES® wildnetten, PE- en PVC bachen… . “De vraag naar afdekmaterialen kwam er door de evolutie op de suikerbietenmarkt. Het aantal suikerfabrieken is de voorbije jaren fel gedaald, vandaag telt België er nog maar drie”, vertelt zoon Edward die samen met zijn broer Carlos enkele jaren geleden mee in het familiebedrijf stapte. “Om de bieten te beschermen tegen vorst, regen en suikervermindering introduceerde vader Francis gespecialiseerde Toptex® afdekdoeken.”

webshop.pypeagt.be
www.tissubel.be

BE0421952968



"Pype Agro & Geotextiles uit Dadizele specialiseert zich in afdekmaterialen voor toepassingen in de landbouw. Onze focus ligt op kuilfolies van de nieuwste generatie daarbij bieden we ook een breed gamma met kuilnetten aan van Zill. Omdat de autobanden minder en minder gebruikt worden op de silo's zijn we sedert enkele jaren toegespitst op de verkoop van gevulde grindslurven.Pype Agro & Geotextiles is officieel verdeler van TopTex doek om suikerbieten af te dekken.Om stro en hooi buiten te stockeren zonder verlies aan kwaliteit is het Tissubel doek één van de pijlers in ons gamma.Voor groenten-en fruitteelt is de AviTrac akoestische vogelafweer een heel efficiënt toestel om de akkers vogelvrij te houden.Tel.: 0032 56 50 15 50"
Adres: Meensesteenweg 260, 8890 Dadizele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 003256501550
Stad: Dadizele
Route: Meensesteenweg 260
Postcode: 8890


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: TISSUBEL, Afdekzeil silo
Recensies
Grote stock. Vlotte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid