facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Oogst

Puur Oogst

Info

Smaak en gezondheid komen samen in Tongeren.

Geschiedenis

Vanaf november 2016 zal Puur Oogst jullie verrassen met kraakverse groenten en fruit. Daarnaast zullen degene die van lekker en gezond houden kunnen smullen van zelfbereide yoghurts en toppings. De mensen die dan weer minder tijd hebben maar toch een gezonde, smakelijke maaltijd willen, worden vergast door zaakvoerder Linda met dagverse soepen en salades. Kortweg: alles voor de gezonde lekkerbek.



"Gezellige lunch / ontbijtbar in Tongeren. Bij puur oogst geniet je van heerlijke verse gerechten zoals wraps, broodjes, salades en nog meer lekkers. Ook om te ontbijten kun je hier terecht. Lekkere pancakes, spek met ei, yoghurt- en smoothiebowls,...Je kan ook gewoon gezellig een koffie of andere dranken komen drinken.De gerechten en dranken zijn ook geschikt om mee te nemen.Jouw geniemomentje in Tongeren."
Adres: Maastrichterstraat 36, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: 012219118
Stad: Tongeren
Route: Maastrichterstraat 36
Postcode: 3700



op zoek naar gerelateerd: Ferm Tongeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AD Ambiorix & AD T-Forum AD Ambiorix & AD T-Forum 503 meter Leuke winkel waar je alle boodschappen wel terug vindt.
Fruit en Groenten Dewilde - Baree Fruit en Groenten Dewilde - Baree 1 km Super bediening en mooie groenten en fruit!! Goeie kwaliteit en zeker niet duur
Melicatessen Melicatessen 3 km Nog nooit zo lang moeten wachten voor het bereiden van een paar broodjes.. Prijslijs...
Centerfruit Centerfruit 3 km Heerlijke verse groenten en fruit... lekkere slaatjes in de eerste frigo die je tegen...
De Krekel en de Mier . Biologisch tuinbouwbedrijf De Krekel en de Mier . Biologisch tuinbouwbe... 4 km Van bij het begin, toen ik nog in België woonde en zij nog op een ander adres, mijn f...
NV Sint-Lucie NV Sint-Lucie 6 km overheerlijk!
Recensies
Heerlijk ontbijt: Smoothie Granola Zeker aan te raden! Heerlijk gezonde verfrissing! Jong en cosy koffiebar, met uitstekende bediening door lieftallige eigenares. Take-away Zalm wrap Hartelijk bedankt voor het kickstarten van mijn ochtend!
Puur... zo voelt de sfeer in deze zaak. Wij komen er graag maar waarschijnlijk niet genoeg om de kadans van het aanbod te kennen. Dus, dan zijn lekkere vegetarische maaltijden al weg. Maar wat wij er inmiddels al gekocht hebben.... lekker, alles op!
Deze inkleding binnen is gezellig. Buiten zit je in de winkelstraat . Er is weinig zitplaats, maar het is misschien eerder de bedoeling om te bestellen en dan mee te nemen. Er is binnen 1 tafel van twee personen en 1 grote tafel van 8 personen. Buiten waren er een drietal tafeltjes. Het eten was zeer lekker. Assortiment is beperkt en gelimiteerd voorradig. Bediening was zeer vriendelijk. Mogelijkheid om voor 1 euro water met een fris smaakje bvb komkommer a volonté bij te tappen: zeer handig voor de dorstige mensen. Vegetarisch, vis en vlees. Desserts te verkrijgen.
De lekkerste verse smoothies in Tongeren!!
Een ongelooflijk warm welkom, gastvrij en behulpzaam!! We hebben genoten van ons ontbijtje...
Fantastische zaak met superlieve eigenaars en heerlijk eten en drinken
Leuke winkel en super vriendelijke uitbaatster! Gezond en smaakvol!
Gezellige bar met gezonde en lekkere producten. Een aanrader!
mooi&proper winkeltje met super lekker koffie
Alles lekker vers, goed gekruid Koffie ook zeer lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid