facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PUUR

PUUR

Geschiedenis

Puur. Echt. En serieus de moeite. Meer hoeft er over chocolaterie & ijssalon Puur niet gezegd te worden. Maar toch doen we ‘t. Omdat we u willen laten proeven van ons verhaal. Liever proeven van al onze zelfgemaakte zoetigheden? Ontdek onze e-shop! Of spring gewoon eens binnen.



"Ambachtelijk bereid schepijs en chocolade in hartje Geel.Pralines, dessertkoekjes, geschenkpakketten, ...Vers schepijs, literdozen, ijstaarten, homemade frisco's,....Koffie PUUR, koffie met ijs, latte machiatto, ...Heerlijk tuinterras!"
Adres: Elsum 95, 2440 Geel
Telefoonnummer: 014707320
Stad: Geel
Route: Elsum 95
Postcode: 2440



op zoek naar gerelateerd: Puur IJs, IJssalon Geel, Chocolaterie puur Facebook, Puur Neeroeteren, IJssalon in de buurt, IJs Kasterlee, Puur Geel smaak van de dag, IJssalon Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoeve ijs Happy Feed Geel Hoeve ijs Happy Feed Geel 2 km Héél erg lekker ijs! Momenteel 23/4/21 nog geen terras, maar dat komt er binnenkort ...
Eetcafé t' Oosterlo's Hof Eetcafé t' Oosterlo's Hof 6 km momenteel op non-actief daar het café gesloten is door faling
't ijsbolleke 't ijsbolleke 6 km Heel lekker ijs!nVriendelijke mevrouw.nZeker aan te raden
Recensies
Niks is beter dan een lekkere verfrissende sorbet in dit warme weer. En in kader van de WK-sfeer kiezen we natuurlijk voor zwart geel rood. Chocolade, mango en aardbei.
Zeer goed ijs, fijn van smaak. Het chocolade ijs is echt super, ook de vanille is anders dan anders, hele frisse smaak. Mooie ruime zaak met speelse krukjes en stoelen, weinig 'normale' zitplaatsen. Buiten staan bankjes, totaal zo'n 20 zitplaatsen. Chocola is ruim verkrijgbaar, diepe smaak, echt heerlijk!
Lekker ambachtelijk gemaakt ijs.
Lekker ijs! Ook het suikervrije yoghurtijs was heerlijk.
Een verrassend rust- en lichtgevend interieur. Koffie, chocolademelk en thee; frisdranken, roomijs, verschillende cakes en pralines staan op het menu. Ook om mee te nemen Ik nam een thee en een plakje amandelcake met marsepein en proefde dat het goed was. Ook de praline bij de thee was lekker.
Toplocatie met een heel gezellig terras achteraan. IJsjes zijn superlekker, ruime keuze. Maar ook de rest van het aanbod is zeker het proberen waard. Chocoladecake met marsepein viel enorm in de smaak. En de bediening: altijd super vriendelijk!
heel gezellig!! , stroopwafel ijs was echt niet normaal lekker
We waren iets aan t drinken op t terras en we gingen binnen om koekjes en pralines erbij te kopen.....de dame achter de toog sprak ons niet aan en zei toen we vriendelijk vroegen of we pralines konden kopen....neen je moet langs de ijsjes aanschuiven....dat is de uitgang.....maar we zaten op haar terras....toen ze dan ook nog achter mijn rug me ervan beschuldigde dat ik wou voorschieten was de maat vol....zo onvriendelijk en tactloos...ondanks hun kwaliteit zie je ons daar niet meer...jammer voor haar...
Twee keer bezocht op korte tijd, twee keer zeer onvriendelijk! 1 keer in de winkel afgesnauwd omdat ik de kast per ongeluk aanraakte en een tweede keer omdat we aan de overkant op de hoek het ijsje stonden op te eten met mijn dochter van 6, komt de uitbaatster de straat overgestoken dat we op onze fiets moeten stappen en doorrijden wegens om problemen met buren te voorkomen. Heb mijn ijsje weggegooid en met 2 fietsen aan de hand doorgestapt! Ook het ijs is veel te duur voor wat je krijgt, veel grote ijskristallen in de doos. Hier komen wij niet meer, 2,5km verder is het ijs van de Happy Feed veel lekkerder, goedkoper en super vriendelijke mensen!
Zelf gemaakt ijs en lekkere zelf gemaakte pralines.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar PUUR met het openbaar vervoer


Geel Velleke 170 meter
921
Geel Elsumerblok 250 meter
921
Elsum Valkenborch 300 meter
15b
Elsum Valkenborch 300 meter
921
Elsum Valkenborch 300 meter
15b

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid