facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Groenprojecten België

Puur Groenprojecten België

Info

PUUR is gekend wegens haar buitengewoon sfeervolle tuinontwerpen en realisaties.
Mooie tuinen maken is onze passie!

Geschiedenis

Heldere, krachtige lijnen en stille details die het verschil maken, dat is de kracht van de tuin- en landschapsontwerpen van PUUR buitengewone groenprojecten. Door te experimenteren met duurzame materialen, eigentijdse tuinontwerpen en een rustige beplanting is onze inzet steeds om er bijzondere groenprojecten van te maken met een persoonlijke touch in compositie, vormen en materialen. Zo ontstaat een tuin die actueel is en past bij uw leefomgeving, maar ook herkenbaar is als een tuin van PUUR. Kortom, een tuin die bij ons beiden past.


Rust, ruimte en Sfeer

Als het goed is, roept een tuin emoties op. U moet er met plezier naar kunnen kijken. De stijl van de tuin moet passen bij uw persoonlijke beleving en woonomgeving. Voor PUUR is dat een heel wezenlijk uitgangspunt!


Ontwerp

Na de door u getoonde interesse wordt er een vrijblijvende afspraak met u gemaakt door één van onze tuin- en landschapsarchitecten. Tijdens dit intakegesprek wordt er van gedachte gewisseld over de mogelijkheden die uw tuin biedt en worden uw persoonlijke wensen geïnventariseerd. Uiteraard leggen wij dan uitvoerig onze werk- en zienswijze aan u uit. Samengevat komt dat op het volgende neer. Er worden twee verschillende schetsontwerpen gemaakt waarin uw uitgangspunten worden verwerkt. Deze plannen worden tijdens de vervolgafspraak, bij ons op het kantoor, aan u voorgelegd en toegelicht. Aan de hand van projectfoto’s van eerder gerealiseerde werken en stalen van mogelijk toe te passen materialen, krijgt u een goede voorstelling van onze ideeën.

Vervolgens geeft u bij ons aan welk plan uw voorkeur heeft en wat de op- en aanmerkingen daarbij zijn. Aan de hand daarvan gaan wij het uitgekozen schetsplan aanpassen en uitwerken tot een definitief plan.
Ter completering wordt daarbij o.a. een beplantingsplan en een verlichtingsplan gemaakt. Tijdens de vervolgafspraak worden deze uitvoerig met u besproken en informeren wij u tevens over onze mogelijkheden en te verwachten kosten aangaande de realisatie van uw tuin



Realisatie

De uitvoering van de tuin wordt geheel of gedeeltelijk door de vakmensen van PUUR uitgevoerd. De voorman is samen met zijn vaste hovenier(-s) van het begin tot het einde tijdens de uitvoering aanwezig. De voorman is eindverantwoordelijk en is daardoor voor de opdrachtgever het vaste, vertrouwde aanspreekpunt.

Soms huurt PUUR vaste onderaannemers in voor specifieke werkzaamheden. Deze werken dan onder onze verantwoordelijkheid. Naar de opdrachtgever garandeert PUUR de kwaliteit van de totale uitvoering tegen de vooraf overeengekomen prijs.

Adres: Oude baan 87, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 011966336
Stad: Alken
Route: Oude baan 87
Postcode: 3570



op zoek naar gerelateerd: Puur Groen hoveniers, PUUR tuin, Puur groen Erembodegem, PUUR stevoort, PUUR tuinen Facebook, Tuinarchitect Hasselt, Tuinarchitect landelijke tuin, Tuinarchitecten Nederland
Recensies
Het beste in tuinaanleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid