facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PURPEAU

Info

Kan jouw huid een boost gebruiken?
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging.

Geschiedenis

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Bij PURPEAU staan schoonheidsbehandelingen centraal.

Eigenares Sophie neemt je huid grondig onder de loep en werkt enkel met innovatieve technieken en kwaliteitsproducten om dit voor elkaar te krijgen.

De actieve ingrediënten werken tot diep in de huidcellen en zorgen voor het hebben en houden van een mooie en gezonde huid.

Bij PURPEAU geniet je van een ontspannen moment voor jezelf; of je nu voor een gelaatsbehandeling, ontharingsbehandeling of hand- of voetverzorging gaat.



"Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Bij PURPEAU staan schoonheidsbehandelingen centraal. Eigenares Sophie neemt je huid grondig onder de loep en werkt enkel met innovatieve technieken en kwaliteitsproducten om dit voor elkaar te krijgen. De actieve ingrediënten werken tot diep in de huidcellen en zorgen voor het hebben en houden van een mooie en gezonde huid. Bij PURPEAU geniet je van een ontspannen moment voor jezelf; of je nu voor een gelaatsbehandeling, ontharingsbehandeling of hand- of voetverzorging gaat."
Adres: Bergstraat 72, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: 32479726820
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: Bergstraat 72
Postcode: 2861


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 18:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty Palace Beauty Palace 479 meter Alweer een fantastische behandeling! Microdermabrasie is gewoonweg zalig, heb er van ...
Feguro Feguro 8 km Top bediening van de voeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid