facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Purfruit

Purfruit

Info

Purfruit is een leuke pluktuin waar je alle soorten kleinfruit kan plukken behalve aardbeien.Voor, of na de pluk kan je op ons terras gewoon genieten

Geschiedenis

alle afgewerkte producten zijn 'bio van bij ons' een bioboerencollectief . meer info : www.biovanbijons.be of op de facebook pagina.
Diepvriesfruit (blauwe bes en frambozen) hebben we in kilo dozen beschikbaar .

onze topper is 100% puur blauwebessen sap in 20cl flesjes. Per karton is er 10% korting.

Adres: Neerhoek 7, 8720 Oeselgem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093883774
Stad: Oeselgem
Route: Neerhoek 7
Postcode: 8720



op zoek naar gerelateerd: Zelfpluk frambozen, Neerhoek 7 oeselgem, Bessenpluktuin, Zelfpluktuin Meulebeke, Zelfpluktuin bio wakken, Zelf fruit plukken bij de boer, Pluktuin aalter, Plukhof
Recensies
Super gezellig! Heel vriendelijke mensen daar. Een avontuurlijk en leerrijk moment voor kids! Gezonde lekkere pareltjes mee naar huis genomen. Een echte aanrader!
Een aanrader voor jong en oud. Is plukken te lastig? Geniet dan van de mooie, vlotte bediening van Ellen en Nele. Vooral wanneer Bart niet aanwezig is, is het genieten van de omgeving. Pur fruit, pur genieten.
THE PLACE TO BE !!! Zowel voor jong als oud. Een echte toplocatie waar je echt heerlijk kan vertoeven en tot rust komen. Op het gezellige terras kan je genieten van een lekker stuk blauwe bessentaart en met een biosapje.
Heel leuk om met peuters en kleuters te doen.
Heerlijke plek om te vertoeven tussen al die lekkere bessenstruiken maar zeer zeker ook in hun “winkel” met hun terras waar je kan genieten van een drankje of een dessert waar hun bessen in verwerkt zijn. Zeer mooie landelijke ligging, dicht bij de Leie. Enkele kippen lopen er vrij rond. Zeer vriendelijke mensen.
Niets op aan te merken. Super locatie, zeer sympathieke mensen en bessen van top kwaliteit.
Gezellige plaats en fijne pluktuin
Leuke plaats om enkele uren te spenderen. Verser dan dit zal je je fruit niet vinden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kan er ook zelfgeperst fruitsap en taartjes krijgen in hun winkel. Ik kom zeker terug! Klein minpuntje, er stonden wespenvallen op het terras en je ziet de wespen er echt in sterven. Niet zo dierenvriendelijk,..
Heel gezellig, zelf plukken!
Fantastische locatie voor het organiseren van een evenement. Behulpzame eigenaars. Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid