facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Purevy

Purevy

Info

Bij Purevy kan je niet alleen terecht voor schoonheidsbehandelingen maar je kan ook komen genieten van de privé wellness.

Geschiedenis

Schoonheid draait om zelfvertrouwen en je goed voelen.
Kom dit alles ontdekken bij Purevy.

Adres: Hasseltsesteenweg 119B, 3720 Kortessem
Telefoonnummer: 32484110087
Stad: Kortessem
Route: Hasseltsesteenweg 119B
Postcode: 3720


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 20:00

Recensies
Nieuwe zaak sinds mei 2021. Alles was zeer proper en mooi met de laatste nieuwe snufjes. Privé sauna waar je zeker heel ontspannen van terug komt. De techniek van afkoelen met ijs was nieuw voor ons, maar een heel leuke ervaring. De beleving douche en het zeer ruim bubbel bad wisten wij ook wel te appreciëren. Wij namen het tappas arrangement bij onze avond sessie, wat zeker ook een aanrader is. Online reservering met electronische betaling liep vlot. Drank ter plaatse te betalen cash of met payconiq. Parking voor zaak aanwezig. Badjassen, handdoeken en slippers, scrub en zepen worden voorzien. Haardroger aanwezig. De wellness ruimte bevindt zich in de kelder bereikbaar via een trap, geen lift aanwezig. Zeker ook het vermelden waard was de lieve en vriendelijke mevrouw die voor de ontvangst zorgde en ons de nodige uitleg gaf. Massage en andere wellness activiteiten zijn ook mogelijk en staan omschreven op hun zeer duidelijke website met vermelding van de prijzen. Wij komen zeker nog eens terug.
Fijne ervaring bij Maison Lo. Vriendelijke en professionele ontvangst. Zeer verzorgd en vele mogelijkheden. Top!
Ik en mijn toekomstige man hadden eens nood aan quality time voor ons twee. Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen , ook was het overal heel proper. We kregen een rondleiding en uitleg kort over alles. De massage was in 1 woord subliem! Mijn toekomstige man was er zelfs van in slaap gevallen… Zo zalig was het! De sauna en de relaxruimte was heel mooi en proper! Heerlijke producten en zalige geuren. De tapas was heel verzorgd en een fles cava er bovenop was een sur plus! Top top top ! Wij raden het iedereen aan en komen zeker nog eens terug ! Foto’s zie de pagina op Facebook van maison Lo wellness!
Zeer aangename wellness. Zeer proper, erg verzorgd. Erg vriendelijke dame. Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid