facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Purefy Water Systems - Belgium

Purefy Water Systems - Belgium

Info

NOS SOLUTIONS:

Adoucisseur
Osmoseur
Filtre

NOS SERVICES #2PUREFY:

Installation / Mise en service
Maintenance & dépannage
Entretien annuel

Geschiedenis

NOS SOLUTIONS:

Adoucisseur
Osmoseur
Filtre

NOS SERVICES #2PUREFY:

Installation / Mise en service
Maintenance & dépannage
Entretien annuel



"Traitement de l'eau pour particuliers, professionnels, collectivités, immeubles, etc... Adoucisseur, osmoseur, déferriseur, ultra-filtration, système d'eau potable, UV, pompes doseuses, etc...Vente, suivi entretien et réparation, fourniture de sel, etc...Une équipe de professionnels à votre service!"
Adres: Zoning industriel des Hauts Sarts, 4040 Herstal
Telefoonnummer: +32 484 10 00 98
Stad: Herstal
Route: Zoning industriel des Hauts Sarts
Postcode: 4040


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Purefy Sàrl, Adoucisseur Eau Pure
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aquatic Science Aquatic Science 269 meter Ik wil alle technici bedanken voor het installeren van het Vitii-filtratiesysteem van...
Recensies
Alles is van begin tot eind heel goed verlopen. De verkoopvertegenwoordiger gaf ons waardevol advies en de installateurs waren zeer professioneel. De wasverzachter werkt perfect. We zagen al snel het verschil met kalksteen. Wij zijn zeer tevreden.
Uitstekende producten, ultra professioneel team, perfecte resultaten. Ik raad aan! 10/10!
Zeer tevreden, ik had het niet zo verwacht! Allereerst is het meneer Michael die je alles telefonisch uitlegt en zelfs live video's op whatsapp om de plek te bekijken en advies te geven. Het biedt u verschillende formules en biedt zelfs een 0% krediet dat u tot 24 maanden kunt betalen. Na alles getekend te hebben, is het mevrouw Megan die je belt en je een date aanbiedt. Zeer aardige persoon en doet zijn best om een ​​date voor je te vinden en aarzelt niet om terug te komen, hetzij per e-mail of per telefoon. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben over de waterontharder, dan geeft meneer Michael ook antwoord op uw vragen. En voor de installatie zag ik toen veel mannen aan het werk, maar ik heb nog nooit iemand gezien die zo zorgvuldig en professioneel is als meneer Rachid. Wat voor werk! Ik ben nog steeds verbaasd! De machine die ik niet eens noem, is een wonder, dus kort samengevat raad ik je 5/5 aan om je waterontharder te gaan installeren bij Purefy water systems sarl. Het enige waar ik spijt van heb, waarom heb ik zoveel jaren gewacht. Ik had dit al veel eerder moeten doen. Bedankt voor alles. Ik laat wat foto's achter.
Zacht en goed water, minder producten, kwaliteitswater zonder kalksteen, een professioneel team
Goedenavond, we waren op zoek naar een waterontharder omdat we na vele offertes moe waren van al die kalksteen, onze keuze viel op purefy system, een zeer bekwaam persoon en bovendien een firma uit Luik. Wij zijn erg blij met deze kalkontharder! Eindelijk!! Wat een geluk in een douche met zacht water en perfect haar, we kozen voor de 3 in 1 met waterfiltratie en ons water is erg goed om te drinken, dus geen waterflessen nodig.
Uitstekend gezelschap van het commerciële voorstel tot de plaatsing en zeer snel de zichtbare resultaten. Ik raad hun waterbehandeling aan en heb er gewoon spijt van dat ik het niet eerder heb gedaan!
Snelle service en systeem zoals beloofd. We hebben geen extra filters meer nodig
Ik ben erg blij met mijn Purefy waterontharder. Niets meer te schrapen, wrijven sinds de plaatsing, alleen maar geluk en een besparing van tijd en geld. Sindsdien heb ik geen dure en bijtende huishoudelijke producten meer gebruikt.
In het kader van de installatie van een waterontharder deed ik een beroep op het bedrijf Purefy Water Systems.... Conclusies: echt luisteren naar mijn wensen, een verkoper die naar mij luistert de heer HOUSSA, een gerespecteerde timing, een onberispelijke uitvoering van de plaatsing en vooral: echte efficiëntie geen nutteloos gebabbel Ik raad dit bedrijf zonder de minste aarzeling aan!!! Ga je gang met je ogen dicht, voor mij, door dingen uit te drukken met een vleugje humor: het "vloeit van nature" Claude Thesias
Gewoon BEDANKT, al 3 jaar geluk en trouwe dienst. Aarzel dan niet en neem contact met hen op. Anwar, Abdellah Dank u voor uw waardevolle advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid