facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure wines

Info

Pure wines, created from pure passion for the product.

We offer quality wines and champagnes from mainly Europe at the best prices on international the market.

We don't have a fixed range and the quantities offered are mostly very limited

cheers!

Adres: Schrieksebaan, 3120 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32497267010
Stad: Tremelo
Route: Schrieksebaan
Postcode: 3120


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Pure Wein Edeka, Pure Wein REWE, Pure Wein erfahrungen, PURE The Winery, PURE Wein kaufen, PURE Wein ohne Zucker, PURE Wein wo kaufen, Pure wijn aanbieding
Recensies
Gisteren genoten van héél lekkere Pad Thai veggie en Veggie Deep fried spring rolls. Was op het afgesproken uur klaar en betreft heel vriendelijke mensen. Top!
Ons favoriete restaurant is gestopt. Hier willen ze wat hoogstaander doen, maar prijs en smaak zijn niet in evenwicht. Niet slecht, maar zeer duur.
Wij gaan eens overal proberen. Mijn vrouw heeft deze week hier afgehaald, en de gerechten waren goed, maar niet meer dan dat. Premium vind ik een veel gebruikt woord bij dit afhaalrestaurant, eerder medium en premium voel je wel in de portemonnee. Sorry er zijn er beter.
Top Thaise afhaalgerechten met pure smaken...verse ingrediënten in samenwerking met plaatselijke slager Kurt...lekker zijn de Thaise curry's...ook de springrolls zijn aanraders, zeker eens proberen!
Ik ben onder de indruk. Uitgebalanceerde gerechten, goed advies en puur natuur en dit met een lekkere wijn erbij. Wat een feest!
Ik vond het lekker, mijn echtgenote wat minder. Het was het proberen waard. Loempia's vind ik wat duur per stuk. Heb ik elders al even goed gegeten ,en aan de helft van de prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid