facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Horse - Horsemanship

Pure Horse - Horsemanship

Info

Op zoek naar de essentie. Laat de filosofie van het True Horsemanship de rode draad zijn in jullie verhaal.

Geschiedenis

Graag wil ik je met veel passie en overgave leren om je paard te lezen en aan te voelen zoals hij van nature gevormd is. Wil ik je leren begrip op te brengen voor het paard met een karakter, gevoelens en angsten die zowel genetisch, als gegroeid in de loop der jaren door het leggen van verbanden, gevormd is. Wil ik je helpen een fijngevoelige en subtiele communicatie te ontwikkelen die aan de basis ligt van een harmonieuse op vertrouwen berustende samenwerking tussen je paard en jezelf. Dit gebeurt op een veilige respectvolle manier ervan uitgaande dat ieder paard en mens uniek zijn met beiden een eigen natuurlijke aanleg en persoonlijke ontwikkeling. Door de verantwoordelijkheid als eigenaar/ruiter, maar ook als paard op te nemen, ontstaat een verbondenheid waar u als eigenaar het natuurlijk leiderschap waar je paard nood aan heeft op een zelfzekere en bovenal eerlijke manier kan opnemen. Dit leiderschap groeit vanuit jouw eigenheid en is gebaseerd op veiligheid, duidelijkheid, consequent zijn en rust.



"Ontdek hoe je jouw paard beter kan leren begrijpen. Dit door het verwerven van kennis over hoe je paard zijn of haar gedrag gevormd wordt.Deze kennis zal er toe leiden dat je in staat bent om uitdagingen bij de basis aan te pakken.Deze filosofie wordt horsemanship genoemd. Een horseman is zich bewust dat gedrag belangrijke feedback is van het paard naar jou toe.Het is de manier waarop het paard met jou een communicatie aangaat.Aan de hand van grondwerk gaan wij principes gaan toepassen die paarden onder elkaar gebruiken.Deze aanpak is doeltreffend waarbij veiligheid, comfort en plezier voor zowel jouw paard en jouzelf gewaarborgd worden.Veiligheid, comfort en plezier zijn de hoekstenen van een fijne samenwerking."
Adres: Pereboomsteenweg 10, 9180 Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0485 787 232
Stad: Moerbeke
Route: Pereboomsteenweg 10
Postcode: 9180


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid