facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Daphné

Pure Daphné

Geschiedenis

U kan bij ons terecht voor een heerlijk assortiment kroketjes met een verfrissend slaatje. Spring gerust eens binnen om onze suggesties te bekijken!

Adres: Gebroeders Vandeveldestraat 3 , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 09 278 22 80
Stad: Gent
Route: Gebroeders Vandeveldestraat 3
Postcode: 9000


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-14:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 11:30-14:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 10:30-14:00
Vrijdag: 11:30-14:00
Vrijdag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: pure daphne kroketten waar te koop, tns kroketten waar te koop, tns kroketten verkooppunten, pure daphne garnaalkroketten, krokettenbar gent menu, aperitiefkroketjes, krokettenbar antwerpen, artisanale kroketten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lepelblad Lepelblad 160 meter Erg lekker gegeten voor een faire prijs, met vriendelijke bediening. Zowel de vegans,...
Casa de Las Tapas Casa de Las Tapas 826 meter Super vriendelijke bediening, heel veel keuze. Je krijgt eerste de koude gerechten en...
Bodega Bodega 2 km Heel fijn ontbijt, mooi terras en vriendelijke bediening, een aanrader!
Recensies
Lekkere kroketjes, jammer dat sommige nog koud waren vanbinnen. Vriendelijke bediening! De salades wisselen regelmatig en er zijn verse limonades!
Leuke plaats om je avond te starten met een lekkere zelfgemaakte kroket. Het concept is simpel, maar de eenvoud siert de zaak wel. Wij namen een assortiment van kleine kroketjes met daarbij 2 glazen lekkere rode wijn. De kroketten waren geserveerd met een klein slaatje, geen overdreven porties maar net genoeg als aperitief voor 2. De bediening was enorm aangenaam, en de uitleg zeer royaal! De prijs is wat aan de hoge kant, wat misschien een klein beetje de hype zou kunnen tegenhouden. Een aanrader, al is het maar omdat een krokettenbar origineel is!
Pure Daphne ligt net om de hoek van mijn werk. Ik was er al verschillende keren. Telkens heel lekkere kroketten en het slaatje is steeds een verrassing met nieuwe ingrediënten appeltjes, ramenas, .... Heel diverse smaken en keuzes van kroketten, tot kalfszwezerik toe. Bovendien is de huiswijn heel lekker.
Overhypet, in feite een veredelde frituurmaaltijd met wat brood en lookboter. Was ook niet genoeg om mijn buikje te vullen en de smaak was zeker niet speciaal.
De krokettenbar: Leuke tussenstop met verschillende proevertjes. En verrassend lekkere dessertkroketjes. Heel vriendelijk personeel.
Heerlijke lunch gegeten hier. Heel bijzonder de culinaire kroketjes!
Origineel concept! Lekker als apperitief, maar ook leuke dingen als hoofdgerecht en dessert.
Het was geen kroketten bar, wel een geweldige Mexicaanse tacobar
Zeer gewoontjes, ben helaas niet verrast door speciale kroketten
Eens leuk om echte zelfgemaakte kroketten te eten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pure Daphné met het openbaar vervoer


Gent 90 meter
Gent Oude Houtlei 120 meter
2
Gent Zonnestraat 130 meter
1
N1
Gent Zonnestraat 150 meter
2
Gent Zonnestraat 150 meter
930

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid